Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Winterweer op komst: na storm nu sneeuw verwacht

Storm Ciara heeft ons land nog maar net verlaten of er is alweer een volgende onheilspellende weersverwachting naar buiten gebracht. Al zullen sommigen er zeker ook blij van worden. Want na windstoten en regen is er nu dan sneeuw verwacht.

Weeronline vertelt ons namelijk dat ons het even wit kan worden in sommige delen van ons land.

Advertentie

Sneeuwval

Sneeuwpoppen bouwen en sneeuwgevechten houden zal er niet zo snel inzitten, want de sneeuwpret is maar van korte duur. Veel sneeuw zal er naar verwachting ook niet vallen, maar wel genoeg om even te kunnen genieten van een winters tafereel. “Het lijkt erop dat donderdag meer sneeuwvlokken gaan vallen dan de hele winter bij elkaar”, grapt meteoroloog Jaco van Wezel aan RTV Utrecht.

Tijdelijk wit

“Vanuit het zuidwesten komt er een neerslaggebied het land in en naast regen is er ook kans op natte sneeuw. Vooral in het midden, oosten en noordoosten wordt het mogelijk tijdelijk wit”, vervolgt hij.

Storm

De sneeuwval wordt gevolgd door een mogelijke tweede storm, zo meldt Weeronline. Wederom betreft het een storm met een naam. Ditmaal heeft het weergeweld de naam ‘Dennis’ gekregen. Wat we kunnen verwachten? In de nacht van zaterdag op zondag kan het flink gaan waaien, met windstoten tot 100 kilometer per uur.

Voorspelling

Storm Dennis ontstaat vrijdag naar verwachting voor de kust van Canada en trekt dan richting Europa. Of de storm Nederland daadwerkelijk gaat bereiken, is echter nog niet duidelijk. Er wordt gesproken over een kans van 20 tot 30%, aangezien 2 grote stormen in 1 week niet erg gangbaar zijn.

Nog een paraplu nodig? Met deze vrolijke exemplaren wordt slecht weer sowieso een feestje:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTV Utrecht. Beeld: iStock

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien