Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Heerlijk zacht najaarsweer op komst: zaterdag tikken we de 20 graden aan

Je kunt het je misschien moeilijk voorstellen als je vandaag naar buiten kijkt, maar er komt weer heerlijk warm weer aan. De komende dagen blijft het nog wisselvallig, maar aan het einde van de week wordt er zachtere lucht aangevoerd en schieten de temperaturen omhoog.

Zaterdag kan lokaal zelfs de 20 graden worden aangetikt, wat absoluut niet verkeerd is voor deze tijd van het jaar.

Advertentie

Paraplu in de aanslag
Helaas is een regenjas of paraplu nog wel noodzakelijk, want ook zaterdag is er nog kans op een bui en wisselen de wolken en zon elkaar af. Op zondag gaat de temperatuur zelfs nog een beetje omhoog, maar neemt tegelijkertijd het regenachtige weer toe. Er is meer bewolking en de kans op neerslag is erg groot. De meeste buien zijn waarschijnlijk voor de noordwestelijke helft van het land.

Na het weekend
Ook na het weekend blijft het zachte najaarsweer aanhouden. Sommige weermodellen voorspellen lokaal zelfs een zomerse dag met maar liefst 25 graden. De kans dat dit zomerse scenario ook daadwerkelijk uitkomt is weliswaar niet heel groot, maar je weet het maar nooit in Nederland!

Mocht je een deze dagen met je suède schoenen in een regenplas terechtkomen, biedt deze tip uitkomst.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Weeronline, RTL Nieuws. Beeld: iStock

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien