Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

6x creatieve manieren om je paaseieren te decoreren

Pasen is een tijd waarin we onze creatieve kant kunnen laten zien. Eieren verven, paaseitjes verstoppen en het huis omtoveren tot een lentefeestje. Je kunt jouw paaseieren op de klassieke manier verven zoals je misschien elk jaar doet, of je gaat deze keer voor iets geks, leuks en creatiefs.

Hierbij wat leuke ideeën voor het decoreren van je paaseieren:

Advertentie

  1. Polka-Dott eieren

Ga voor een 3D effect met foamverf. Verf kant voor kant het ei, zodat de kant van het ei goed droog is voordat je verder gaat. Drup vervolgens voor het 3D effect de stippen erop.

  1. Eieren met papierenvormpjes

Verf je ei in een egale kleur en knip vervolgens paasfiguren uit van papier. Deze figuren plak je op je ei en voilà je eigen creaties is geboren.

  1. Eierkaarsjes

Deze decoratie maakt iedere paasbrunchtafel helemaal af. Deze kaarsjes vergen wat moeite. Je moet namelijk een klein gaatje in het ei maken aan de bovenkant en aan de onderkant. Vervolgens moet je door dat gaatje blazen, zodat de inhoud eruit gaat. Nadat je dit hebt gedaan kun je voorzichtig met een lepel de bovenkant verwijderen en de schaal weghalen. Verf vervolgens het ei in de kleur die het beste bij jouw paastafel past. Klaar? Smelt dan de wax van een kaarsje in het ei en zorg voor een lontje zodat je jouw paasdecoratie kunt aansteken.

  1. Mozaïek paaseieren

Verf een ei in een leuk kleurtje. Breek de schil daarna in stukjes en plak dit vervolgens met lijm op een ander ei dat je wit hebt geverfd (of maak het jezelf makkelijk en scoor witte eieren in de supermarkt!) in een mozaïek patroon.

  1. Marmeren eieren

Je verwacht het misschien niet, maar deze marmeren eieren krijg je door nagellak te gebruiken.Vul een bakje met water en een paar druppels nagellak. Roer je zelfgemaakte nagellakverf  met een satéstokje. Prik een satéstokje in het ei zodat je deze kunt dippen in je zelfgemaakte verf en ‘m er ook weer makkelijk uit kunt halen. De magie volgt vanzelf… Wees wel voorzichtig met je eigen nagels!

  1. Tattoo eieren

Deze decoratie is extra leuk om te doen met je kinderen. Versier je eieren met nep tatoeages. Je doet het net zoals je ze normaal gesproken op je huid zou plakken: Haal het plastic van het plaatje af en plak het plaatje op het ei. Dep wat water met een sponsje op de tatoeage en druk het voorzichtig aan. Haal het plaatje er na een paar seconden af en laat het drogen. Voilà je hebt een tattoo-ei.

Beeld: Istock

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien