Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Zo bespaar je honderden euro's op je energierekening!

Van de jaarlijkse energierekening kun je soms flink schrikken. Maar de helft van de Nederlanders vindt overstappen toch een hoop gedoe. Prijzen vergelijken, papieren uitzoeken en alles opsturen. De Libelle Bespaarcoach is er om je daarbij te helpen.

Advertentie
Libelle samen met Consumind

 

Heb je het idee dat je misschien te veel betaalt voor stroom en gas? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een voordeligere energieleverancier. Met de Libelle Bespaarcoach in samenwerking met Consumind wordt besparen echt heel gemakkelijk! Want de Libelle Bespaarcoach helpt je door alle stappen van het overstaptraject heen.

90% van de Nederlanders betaalt te veel voor gas en stroom

Overstappen kan écht lonen
Volgens de Autoriteit Consument & Markt kan het verschil tussen het goedkoopste en duurste contract zelfs oplopen tot ruim € 400,-. Dit geldt met name voor consumenten die nog nooit zijn overgestapt. Maar wist je ook dat als je al eens bent overgestapt, het voordeliger kan zijn om opnieuw van leverancier te veranderen? Een goedkoop energiecontract kan namelijk na afloop van de afgesproken contractperiode zomaar veranderen in een veel duurder energiecontract. De prijs is voor de meeste overstappers uiteindelijk de belangrijkste reden om te veranderen van leverancier.

Wist je dat:

  • libelle-bespaarcoach Eén op de zeven huishoudens afgelopen jaar is overgestapt
  • Huishoudens die nog nooit zijn overgestapt tot wel € 400,- per jaar besparen met een overstap?
  • 96% van de overstappende consumenten tevreden tot zeer tevreden is over het verloop van de overstap?
  • Sinds 2004 51% van de consumenten minstens één keer is overgestapt?

 

Kijk nu hoe jij geld kunt besparen zodat je elke maand iets overhoudt. 

 

Áltijd groen in je keuken met deze zelfgemaakte kruidentrolley

kruidentrolley

Niets lekkerder dan koken met verse kruiden. Maar waar laten we al die potjes? Nou, in deze leuke trolley, die je heel makkelijk zelf maakt.

Dit heb je nodig voor de kruidentrolley

  • Zwarte houten keukentrolley € 49,- | 6 opbergblikken taupe 11x11x16 cm € 4,- p.st | Houten schaal Venezia € 7,- | Schuurblok middel € 1,
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien