Laatste kans in Nederland: Whitney – a Tribute by Glennis Grace

Zoek binnen:

Hoera: weetjesblad 'Zo zit dat' bestaat 25 jaar

Zo Zit Dat, het leukste weetjesblad van Nederland voor kinderen, bestaat 25 jaar. Daarom trakteert het blad op een portie nieuwsgierigheid, met onder andere de vraag: kan een vis verdrinken? 

Nieuwsgierig naar het antwoord? Bekijk samen met je dochter, zoon of kleinkind hier hoe het zit. Los het mysterie op en wie weet winnen jullie een lang weekend Efteling voor 6 personen, of een goochelworkshop voor de klas!

Advertentie

Zo zit Dat

Nieuwsgierigheid bij kinderen
Je hebt er misschien nooit echt bij stil gestaan, maar wist je dat nieuwsgierigheid bij kinderen hartstikke belangrijk is? Uit onderzoek blijkt dat nieuwsgierige kinderen hun vaardigheden goed ontwikkelen, doordat ze graag veel dingen uitproberen. 

Zo Zit Dat maakt kinderen graag nieuwsgierig. Maar volwassenen ook!

Los het mysterie op!
Van 15 april t/m 28 april zijn er 25 vragen verstopt in verschillende tijdschriften, op websites en op Instagram, zoals de vraag uit dit artikel. De antwoorden op de vragen vind je onder andere op Zozitdat.nl en in het tijdschrift van Zo Zit Dat (editie 5, die nu in de winkel ligt). Bij alle antwoorden vind je een letter, die je vervolgens kunt combineren tot een zin. Vinden jullie zo veel mogelijk antwoorden? Dan maak je kans op geweldige prijzen!

Ga naar Zozitdat.nl/nieuwsgierig voor meer info.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien