Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Over dit zoekplaatje doen sommige mensen zelfs dágen: zie jij de kat?

Zoekplaatjes houden de gemoederen vaak bezig op het internet. De een zegt dit, de ander vindt dat… Maar wie kan tussen al deze uilen nu precies die éne kat vinden?

Dat is de vraag bij dit zoekplaatje.

Advertentie

Het lijkt makkelijk, maar begin er maar eens aan. Sommige mensen doen er zelfs dagen over, anderen vinden de kat in een paar seconden al. Het is maar net waar je allemaal op let. En als je eenmaal weet wát je precies zoekt, is het een stuk makkelijker…

Zie jij de kat?

Niet gelukt? Geen zorgen, wij helpen je. Voordat je nog drie dagen in wanhoop aan het speuren bent.

Je moet vooral letten op de snaveltjes. Want er is er één die een ‘kattenmondje’ heeft in de vorm van een ‘Y’. En dat is het grijze beestje linksonder, derde rij van links. Zie je ‘m? Makkelijk is het nu, hè, als het weet?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron & Beeld: Facebook, Twitter

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien