Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Zomerse temperaturen! Vrijdag kan het lokaal 27 graden worden

Zo somber als het weer nu nog lijkt, zo zomers gaat het vanaf dit weekend worden. Vrijdagmiddag kan het kwik oplopen tot boven de 25 graden en ook zaterdag zal het volgens de voorspellingen warm worden.

Dat wordt zonnen in de tuin en op het terras zitten!

Advertentie

Komende week
Meteoroloog Martijn Dorrestein van Buienradar ziet het positief in. Dinsdag, woensdag en donderdag zal nog even gevuld zijn met bewolking, regen en zo’n 19 graden vanwege een zogenoemde frontale storing in de buurt van ons land, maar vrijdag zal er een omslag zijn.

Vrijdag
Vrijdag wordt het zomerweer met gemiddeld zo’n 24 graden. Lokaal kan de temperatuur in het oosten van het land zelfs oplopen tot 27 (!) graden. Kun je dat geloven als je nu uit je raam kijkt?

Zaterdag
Zaterdag zet het lekkere weer door, maar helaas is er wel kans op een bui. Ook daalt de temperatuur. Aan zee wordt het dan zo’n 20 graden, maar in het oosten van het land kan het nog steeds 26 graden worden.

Hier en daar buien typeren het Nederlandse weer. Om zeker te zijn van zonnig weer kun je naar Sicilië:

3,4 of 7 overnachtingen naar Sicilië
3,4 of 7 overnachtingen naar Sicilië
vanaf € 449,- p.p.
Bekijk hier

Dat worden vast blote benen! Zó scheer je je benen zonder scheerbultjes te krijgen:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Buienradar. Beeld: iStock

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien