Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Zondag kans op eerste herfststorm van dit jaar

Het is warm voor de tijd van het jaar, maar dat betekent niet dat het ook lekker weer wordt. Het gaat zondag namelijk flink regenen en waaien.

En die stevige wind brengt de kans op een eerste herfststorm van dit jaar met zich mee. We krijgen dit weekend te maken met een lagedrukgebied dat vanaf de Atlantische Oceaan via de Noordzee onze kant op komt.

Advertentie

Waai niet weg
Dat zorgt voor wind, nog meer wind en veel regen. Er worden windstoten van wel 100 kilometer per uur voorspeld, meldt Weerplaza. Vooral in het noorden en het noordwesten en rondom het IJsselmeer en de Wadden kan het tekeer gaan zondag. Er is officieel sprake van storm wanneer op ten minste één KNMI-station gemiddeld over een heel uur windkracht 9 wordt gemeten.

Maar maak je over de temperatuur geen zorgen: die blijft zo rond de 18 graden hangen en dat is warm voor eind september.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Weerplaza. Beeld: iStock

De Dag Nadat 25 – Een onbekende mij €2.500 schonk

De dag nadat 25 - Libelle

Premium

Eva (46): “Meteen als ik wakker word, moet ik mezelf knijpen. Heb ik het niet gedroomd? Nee, ik weet het zeker, gisteren belde een mij onbekende man op om te zeggen dat hij me 2500 euro wil schenken!

Met een grote glimlach stap ik uit bed. Als ik onder de douche sta, begint mijn brein meteen te werken: wat ga ik het eerst regelen nu ik mijn droom kan waarmaken? Vanmiddag de huisbaas bellen om te zeggen dat ik het pand wil huren. En natuurlijk moet ik meubels hebben: kas

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien