Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Weekend-weer: zacht en af en toe zon, maar regenjas blijft nodig

Het is de komende dagen zacht voor de tijd van het jaar. Met temperaturen tussen de 8 en 11 graden is het best aardig weer. Helemaal droog houden we het alleen niet volgens Weeronline. Vooral in het noordoosten is er vrijdag kans op een paar lichte buien.

November laat zich al weken van zijn zachte kant zien en dat is dit weekend niet anders. We krijgen dit weekend veel bewolking en er valt soms wat (mot)regen. Zondag breekt de zon vanuit het noorden door.

Advertentie

Koele vrijdag

Vrijdag is het frisser dan het weekend met zo’n 8 tot 9 graden. Regionaal kan de zon flink schijnen, maar er zijn ook gebieden waar veel wolkenvelden voorkomen. Dat is vooral in het noordoosten het geval en daar is ook kans op een paar lichte buien. Wil je dus een wandeling maken? Vergeet je regenjas niet.

Grijze zaterdag

Vrijdagavond wordt het bewolkt wat resulteert in een overwegend grijze zaterdag. In het zuiden zal het op de meeste plaatsen droog blijven, in het noorden en noordwesten is juist kans is op motregen. Het wordt 9 graden in het zuidoosten tot ruim 11 graden aan de westkust.

Bewolkte én zonnige zondag

Zondag stijgt het kwik nog ietsje tot 10 tot 12 graden. Daarbij breekt vanuit het noorden de zon door. Het zuiden heeft meer pech dan elders: daar is waarschijnlijk de hele dag veel bewolking en ook kans op wat gespetter. Op andere plekken blijft het op een enkel buitje na de hele dag zo goed als droog. Lekker!

Dit is de top 5 mooiste bessenstruiken voor de herfst en winter volgens Tuinvlogger Loes:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Weeronline. Beeld: iStock

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien