Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Zoveel calorieën verbrand je als je één pan afwast

De afwas doen: meestal niet iets waar je ontzettend naar uitkijkt. Toch kun je er maar beter ‘ja’ tegen zeggen.

Want de afwas doen verbrandt de nodige calorieën. En dat scheelt weer, al is het maar een beetje. De vaat schoon én lekker in je vel. Met twintig minuten afwassen zou je ongeveer 100 calorieën verbranden. 

Advertentie

Wat is dat per vieze pan? Een beetje aangekoekte pan moet wel grondig geschrobd worden. Zeg dat je er dan ongeveer 5 minuten mee bezig bent. Is het toch goed voor 25 calorieën. En al lijkt dat niet veel, met een paar pannen per avond is het toch mooi meegenomen, nietwaar?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien