Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Zóveel kilometer kun je nog rijden wanneer het tanklampje in de auto gaat branden

Wanneer het tanklampje in de auto aangaat, schieten veel mensen in de stress. Want hoe ver kun je echt nog rijden voor je stil komt te staan aan de kant van de weg? Dat zetten we per auto op een rijtje.

Het verschilt per merk en model auto hoe groot de tank is en hoe ver je nog kunt rijden wanneer het tanklampje gaat branden. Deze handige tabel laat per auto zien hoe ver je nog kunt rijden voordat je echt moet gaan tanken. Scheelt een hoop paniek de volgende keer op de snelweg.

Advertentie

Goed om te onthouden: de meeste tanks houden altijd 2 liter ‘achter’ als reserve, dus de kans is groot dat je het makkelijk haalt tot het tankstation.

tanklampje

Staat jouw auto er niet tussen? Kijk dan welke bolide in het bovenstaande lijstje het meest op jouw auto lijkt.

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock.

10 nieuwe medische behandelingen: van eiwitten tegen migraine en afvallen met een maagballon

vrouwenkwalen

Spataderen bestrijden met een roterend draadje, rimpels liften met een straaltje gas en virtuele pijnbestrijding: de medische ontwikkelingen staan niet stil. De 10 nieuwste behandelingen.

1. Buikspoeling bij eierstokkanker

Het is een van de sluipendste en agressiefste vormen van kanker: eierstokkanker. Er zijn nauwelijks voortekenen en als het ontdekt wordt, is het vaak te laat. Jaarlijks krijgen 1300 vrouwen in Nederland eierstokkanker. Drie op de vier van hen hebben al uitzaaiingen in de buik. Vijf jaar na de behandeling is nog ongeveer een derde van deze vrouwen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien