Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Zóveel kost het beroemde appartement uit 'Bridget Jones's Diary'

De tikkeltje onhandige Bridget Jones (Renée Zellweger) maakte de ene na de andere blunder, maar één ding had ze wel goed voor elkaar: ze woonde in een knus appartement in hartje Londen.

Maar hoeveel zou het kosten om het appartement van Bridget Jones in Bridget Jones’s Dairy te kopen?

Advertentie

Café
Het gezellige appartement bevindt zich nog altijd boven The Globe Tavern, een café op de hoek van Bedale Street, en ligt op een steenworp afstand van Borough Market. Bovendien is het slechts 2 minuten lopen van de London Bridge. 

Flink bedrag
Het beroemde appartement heeft 1 slaapkamer en ligt in het hartje van Londen. Een ideale plek dus om te wonen, maar hoeveel zou je voor deze woning moeten betalen? Het appartement staat momenteel niet te koop, maar mocht de flat vandaag nog op de markt gaan, dan zou het 1.438.757 pond (1.688.410 euro) kosten.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Daily Mail. Beeld: Pinterest

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien