Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Ik maakte de zwanensoezen uit 'Heel Holland Bakt' - dít is het resultaat

Libelle’s Helene ging deze week de uitdaging aan: ze probeerde de technische opdracht van de 3e aflevering van ‘Heel Holland Bakt’ na te bakken. En dat zag er zó uit. 

Veel kandidaten uit Heel Holland Bakt hadden er grote moeite mee: de zwanensoezen. Maar als je de kookvideo van Janny van der Heijden in de HHB-app bekijkt, lijkt het weer heel makkelijk. In bovenstaande video kun je zien wat Libelle’s Helene ervan bakte. Letterlijk en figuurlijk.

Advertentie

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien