Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Speel het Jan, Jans en de kinderen-memoryspel en maak kans op mooie prijzen

Deze maand vieren we het vijftigjarige (!) jubileum van Jan, Jans en de Kinderen, de leukste stripfamilie van Nederland! En wat is er nu leuker dan mee te spelen met het speciaal ontworpen digitale memoryspel, waarin alle karakters van de Familie Tromp te vinden zijn? Zorg dat je de snelste bent én de minste kliks gebruikt. Speel mee en maak kans op één van de vijftig Jan, Jans en de Kinderen-cadeaus.  

We geven 10×2 kaartjes weg voor de bijzondere jubileum-expositie in het Museum van de 20e Eeuw in Hoorn, 20 T-shirts met opdruk van de Familie Tromp én 20 exemplaren van het jubileum-album Klein Geluk. Waar wacht je nog op? Start het spel hieronder, je kunt zo vaak meedoen als je wilt.

Aan de slag met het Jan, Jans en de kinderen-memoryspel

  • Deelname aan het memoryspel is mogelijk t/m 25 november 2020.
  • Winnaars krijgen uiterlijk 30 november 2020 bericht via e-mail.
  • De prijs wordt niet in geld uitgekeerd.
  • Corresponderen over de uitslag is niet mogelijk.

Rode Kater als gasthoofdredacteur

De Rode Kater is natuurlijk dé gasthoofdredacteur bij uitstek voor de speciale jubileum-Libelle, en die rol vervult onze je-weet-wel kater met verve. Met gepast én ongepast commentaar leidt hij de lezeres door Libelle nummer 50. Deze ligt vanaf 18 november bij de abonnees op de deurmat en is vanaf 19 november in de winkel te koop. Of bestel ‘m nu zonder verzendkosten alvast hier op magazine.nl.