Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Neem gerust contact op

We helpen je graag telefonisch verder. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 - 21.00 uur.

Libelle Telefoon
Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur
Home klantenservice

Libelle Zomerweek

Disco Love op de Libelle Zomerweek

Laat de spiegelballen maar draaien, want van 21 t/m 27 mei viert de Libelle Zomerweek het grootste disco-feest van Nederland! We gaan op het Almeerderstrand swingen en meezingen in de kleurrijke seventies-sfeer van de liefde. Liefde voor muziek, voor Libelle, voor shoppen, voor elkaar. Maar ook: voor een gezellig huis, fijne kleren, vrolijk groen en lekker koken. En dat allemaal omlijst door geweldige muziek en aangekleed zoals alleen Libelle dat kan. Kortom: voor ruim 83.000 vrouwen genoeg redenen om weer naar de Libelle Zomerweek te komen.

Direct contact met Libelle

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Libelle Telefoon
Bel 088 - 550 01 13
Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Helemaal Libelle

Disco Love wordt een onvergetelijk feestje met inspirerende workshops, lekker eten, standjes met de leukste producten, geweldige artiesten en héél veel swingende muziek! Een bezoek aan de Libelle Zomerweek is een dag lang genieten en bijkletsen met je moeder, zus, vriendinnen, collega’s én de Libelle-redactie. Liefde dus. En disco. Met alle uitgelaten vrolijkheid die daarbij hoort. Gegoten in een inspirerend programma dat staat voor alles wat Libelle is: optimistisch, warm, gezellig en voor de vrouw van nu. Mis het niet, let’s groove & boogie on down

Kijk voor meer informatie op www.libellezomerweek.nl

Veelgestelde vragen

1

Ik heb een vraag over de Libelle Zomerweek

Libelle Min
Libelle Plus

Of je nu iets wilt weten over toegangsprijzen, de locatie, parkeren of het openbaar vervoer; je vindt het antwoord in de veelgestelde vragen over de Libelle Zomerweek.

Direct contact Libelle
Direct contact met één van onze medewerkers? Libelle Telefoon Bel 088 - 550 01 13 Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Zo neem je contact met ons op

Kwaliteit klantenservice