Home klantenservice Over je account

Over je account

Veelgestelde vragen

1

Hoe kan ik een account aanmaken?

Libelle Min
Libelle Plus

In de App: Om een video te kunnen bekijken in de Libelle app, tik op ‘service’ linksonder in het scherm. Tik vervolgens op ‘Inloggen’ in het menu dat verschijnt. Vul hier uw e-mailadres en wachtwoord in van uw DPG Media account. Heeft u geen DPG Media account? Volg de stappen in het scherm om een gratis account aan te maken. U wordt automatisch ingelogd.

Website: Om een video te kunnen bekijken in de Libelle website, tik op ‘Service’ linksboven in het scherm. Tik vervolgens op ‘Inloggen’ in het menu dat verschijnt. Vul hier uw e-mailadres en wachtwoord in van uw DPG Media account. Heeft u geen DPG Media account? Volg de stappen in het scherm om een gratis account aan te maken. U wordt automatisch ingelogd.

2

Mijn e-mailadres is al bekend, maar ik heb nog helemaal geen account aangemaakt voor Libelle TV.

Libelle Min
Libelle Plus

Je hebt dan eerder een account aangemaakt bij een ander merk van DPG Media, bijvoorbeeld bij NU.nl of het AD. Je account werkt namelijk voor alle merken van DPG Media. Je kunt eenvoudig een nieuw wachtwoord instellen via de link ‘wachtwoord vergeten'.

3

Ik heb een account aangemaakt maar geen mail ontvangen, wat nu?

Libelle Min
Libelle Plus

Check even je reclame- of spampostbus, soms komt de mail daarin terecht. Zo niet, ga dan terug naar Libelle en klik opnieuw op 'Wachtwoord vergeten'. Neem anders contact op met de klantenservice.

4

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord of mailadres ben vergeten?

Libelle Min
Libelle Plus

Ga naar libelle.nl of open de app en klik op 'Service' en daarna op 'Inloggen'. Op het inlogscherm kun je je e-mailadres invullen. Wij checken dan of je een account hebt met dat e-mailadres. Ook kun je een nieuw wachtwoord instellen via de link 'Wachtwoord vergeten'.

5

Hoe kan ik mijn account beheren?

Libelle Min
Libelle Plus

Je account beheer je in 'Mijn account'. 'Mijn account' vind je terug in het service menu.

Direct contact met één van onze medewerkers? Libelle Telefoon Bel 088 - 550 01 13 Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Zo neem je contact met ons op