Home klantenservice Libelle Magazines

Libelle Magazines

Met een abonnement op het tijdschrift Libelle ontvang je het mooiste en grootste vrouwenblad van Nederland nog vóór het weekend op de mat. Het magazine Libelle verschijnt elke week met mooie interviews en reportages, uitgebreide dossiers en heel veel woon-, mode-, beauty-, tuin- en culinaire inspiratie. En niet te vergeten de columns van Wieke, Tineke, Hans en Juul.

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Libelle Telefoon
Bel 088 - 550 01 13
Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Specials

Libelle Specials zijn extra thema-uitgaven van Libelle. Ook dit jaar verschijnen er weer prachtige, inspirerende Libelle Specials waarin jouw favoriete onderwerpen uit Libelle de volle aandacht krijgen.

Bookazine

Libelle Bookazine is een compleet boek in tijdschriftvorm en verschijnt 13 keer per jaar. Het is lekker licht en handig voor op vakantie, in bad of in bed. En nog veel goedkoper dan het boek zelf! Van bestsellers en onontdekte juweeltjes tot thrillers en oudere romans: stuk voor stuk toegankelijk, indrukwekkend en meeslepend. Allemaal geselecteerd door Libelle in samenwerking met Uitgeverij Meulenhoff Boekerij en Luitingh-Sijthoff.

Libelle Manon

Geniet je ook elke week zo van het dagboek van Anne-Wil in Libelle? Dan is Anne-Wils dochter Manon je vast niet onbekend. En het leuke is, net als haar moeder, houdt zij haar dagboek voor ons bij. Digitaal wel te verstaan. In een wekelijkse e-mail schrijft ze over haar 2 opgroeiende kinderen Robbert en Willeke, over haar moeder en natuurlijk over haar eigen leven. In het dagboek van Manon lees je dus ook háár kant van het verhaal.

Libelle Magazines

Veelgestelde vragen

1

Wat kost een abonnement op het Dagboek van Manon en hoe meld ik me aan?

Libelle Min
Libelle Plus

Voor maar € 10,- krijg je dit e-maildagboek 52 keer in je inbox. Het abonnement is tot wederopzegging geldig. Laat je gegevens achter op het aanmeldformulier. Je ontvangt hierna elke dinsdag Manon per e-mail.

2

Ik heb een abonnement op het Dagboek van Manon, hoe wijzig ik mijn gegevens?

Libelle Min
Libelle Plus

Verandert je e-mailadres binnenkort, of wil je andere gegevens wijzigen? Dat kan via een mailtje aan redactie@libelle.nl.

3

Hoe meld ik me af voor het Dagboek van Manon?

Libelle Min
Libelle Plus

Je kunt je afmelden voor het Dagboek van Manon via de afmeldlink in de meest recente aflevering die je hebt ontvangen. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice.

Direct contact met één van onze medewerkers? Libelle Telefoon Bel 088 - 550 01 13 Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Zo neem je contact met ons op