Koningin Máxima straalt in groen pak van haar favoriete modehuis Beeld ANP /  ANP
Koningin Máxima straalt in groen pak van haar favoriete modehuisBeeld ANP / ANP

Koningin Máxima straalt in groen pak van haar favoriete modehuis

Koningin Máxima bracht donderdag een bezoek aan de basisschool De Globe in Haarlem. Ze trok hiervoor een waanzinnig groen pak uit de kast van haar favoriete modehuis Natan.

Tara StokdijkANP / ANP

De koningin bezocht de school als erevoorzitter van ‘Méér muziek in de klas’. De basisschool doet mee aan de wedstrijd ‘De grootste schoolband van Nederland’ tijdens het jaarlijkse Kerst Muziekgala. Koningin Máxima woonde een muziekles van groep 7 bij. Bestuurslid en Songfestival-deelnemer Jeangu Macrooy was ook aanwezig.

Koningin Máxima woont muziekles bij

Na afloop sprak de koningin met de kinderen. Daarna ging ze in gesprek met de directeur, leerkrachten en vakdocenten over het muziekonderwijs op de school.

Plat geknuffeld

Dat koningin Máxima bij hun muziekles aanwezig was, was een grote verrassing voor de kinderen. Ze reageerden razend enthousiast en de koningin werd plat geknuffeld. Lief!

De look

Koningin Máxima droeg een groen broekpak met een donkergroene coltrui tijdens het werkbezoek. Het is een ontwerp van haar favoriete modehuis Natan. We hebben haar al eerder in het pak gezien, tijdens opnames van Klokhuis. Buiten droeg ze hier een donkergroene mantel van MaxMara over.

Koningin Máxima bracht donderdag een bezoek aan de basisschool De Globe in Haarlem. Beeld ANP /  ANP
Koningin Máxima bracht donderdag een bezoek aan de basisschool De Globe in Haarlem.Beeld ANP / ANP
Máxima woonde een muziekles van groep 7 bij. Bestuurslid en Songfestival-deelnemer Jeangu Macrooy was ook aanwezig. Beeld ANP /  ANP
Máxima woonde een muziekles van groep 7 bij. Bestuurslid en Songfestival-deelnemer Jeangu Macrooy was ook aanwezig.Beeld ANP / ANP
De koningin bezocht de school als erevoorzitter van Méér muziek in de klas. Beeld ANP /  ANP
De koningin bezocht de school als erevoorzitter van Méér muziek in de klas.Beeld ANP / ANP
De komst van de koningin was een grote verrassing voor de kinderen. Beeld ANP /  ANP
De komst van de koningin was een grote verrassing voor de kinderen.Beeld ANP / ANP

Koningin Máxima is sinds dit jaar erevoorzitter van de organisatie ‘MIND Us’. Zij zetten zich in voor de mentale gezondheid van jongeren. Voor een aantal workshops nodigde Máxima een groep mensen uit op paleis Noordeinde. Onze royalty-verslaggever Rick Evers was erbij en sprak Máxima over het moederschap en de soms moeilijke momenten met haar dochters:

Bron: Modekoningin Máxima

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden