Koningin Máxima straalt in knalgeel op huwelijksdag Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Koningin Máxima straalt in knalgeel op huwelijksdagBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Koningin Máxima straalt in knalgeel op huwelijksdag

Willem-Alexander, Máxima en Amalia hoppen dezer dagen van Caribisch eiland naar Caribisch eiland. Vandaag zijn ze op Curaçao aangekomen.

Tara StokdijkBrunopress/Patrick van Emst

Máxima viert haar 21-jarig huwelijksjubileum in een knalgele jurk. Amalia ging voor de kleur van de liefde.

Royals aangekomen op Curaçao

De planning was weer uiterst vol! Het drietal bezocht Willemstad en poseerde bij de Pontjesbrug. Daar hingen Willem-Alexander en Máxima - hoe schattig? - een slotje aan een hartvormig kunstwerk dat speciaal voor hen werd vrijgehouden. Koning Willem-Alexander gaf een startschot voor de inschrijving van de Koningsspelen op het Brionplein. Dit zijn sportwedstrijden voor basisschoolkinderen. Daarna stond de wijk Otrobanda op het programma, waar de royals spraken met bewoners en artiesten. Vervolgens werd er geluncht in het Gouvernementspaleis.

Diner voor het huwelijksjubileum

’s Middags bezocht het drietal nog een aantal wijken, sloeg de koning een munt en werd er een sculptuur beschilderd. Ze eindigden op de Prinses Amaliabrug, waar de Wals Amalia voor ze werd gespeeld. De avond stond in het teken van een diner ter ere van het huwelijksjubileum. Er zullen 21 gasten zijn, omdat het koningspaar 21 jaar getrouwd is.

Outfits

Dan over de mode: koningin Máxima ging voor een knalgele japon van haar favoriete ontwerper Natan. Ze draagt een haardecoratie van Fabienne Delvigne, deze droeg ze in 2013 ook al eens op Bonaire. Amalia ging speciaal voor de trouwdag van haar ouders voor de liefdeskleur rood. Ze combineerde een rode broek met een nieuwe blouse van Isabel Marant.

Willem-Alexander, Máxima en Amalia zijn op Curaçao aangekomen. Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Willem-Alexander, Máxima en Amalia zijn op Curaçao aangekomen.Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Het koningspaar hing een slotje aan een hartvormig kunstwerk om hun liefde te bezegelen.  Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Het koningspaar hing een slotje aan een hartvormig kunstwerk om hun liefde te bezegelen.Beeld Brunopress/Patrick van Emst

Bron: Modekoningin Máxima

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden