Verdrietig: tante van koningin Máxima is overleden Beeld Getty Images
Verdrietig: tante van koningin Máxima is overledenBeeld Getty Images

De Oranjes

Verdrietig: tante van koningin Máxima is overleden

Koningin Máxima (51) heeft een moeilijke week achter de rug. Uit een rouwadvertentie in de Argentijnse krant La Nación blijkt namelijk dat Alina Zorreguieta de Cibert, de tante van Máxima, op 25 augustus is overleden.

Erandi GodinezGetty Images

In La Nación zijn verschillende rouwadvertenties geplaatst voor Alina Zorreguieta, meldt RTL boulevard. In één daarvan staat: “Haar schoonzus, María C. Cerruti de Zorreguieta en haar nichtjes en neven, María, Angeles, Dolores, Máxima, Martin en Juan Zorreguieta, delen hun medeleven en het verdriet van haar zonen Charlie en Johnny Mac Call en hun gezinnen.”

Meerdere dierbaren verloren

Het verlies zal er ongetwijfeld inhakken bij Máxima. Het is de derde keer in vijf jaar tijd dat ze een dierbare verloor. Zo overleed haar vader Jorge Zorreguieta op 8 augustus 2017 en haar zus Inés op 6 juni 2018. Haar tante Alina werd 91 jaar. Het is niet bekend of er al een uitvaart is geweest en of Máxima daarbij aanwezig was. De RVD laat weten niet op privékwesties van de Oranjes te reageren.

Bron: RTL Boulevard

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden