Deze Argentijnse schone speelt Máxima in de nieuwe, peperdure Videoland-serie Beeld Getty Images
Deze Argentijnse schone speelt Máxima in de nieuwe, peperdure Videoland-serieBeeld Getty Images

Zou deze Argentijnse schone Máxima spelen in de nieuwe, peperdure Videoland-serie?

Videoland is druk bezig met een dramaserie over het avontuurlijke leven van onze koningin Máxima. Er wordt al flink gespeculeerd wie de rol van de jonge Máxima gaat spelen. Zou het deze knappe schone zijn?

Emma VerweijGetty Images

Hoe de Videoland Original-serie gaat heten is nog geheim, maar één ding is zeker: kosten noch moeite worden gespaard bij het maken ervan. De serie krijgt een internationale cast, wordt geschoten in Argentinië, Spanje, New York en Nederland en is één van de duurste producties ooit gemaakt in ons land, liet Videoland weten.

Jetsetleven

De serie is gebaseerd op de bestseller Moederland: de jonge jaren van Máxima Zorreguieta van Marcia Luyten en gaat onder andere over Máxima’s jonge jaren in Argentinië, haar jetsetleven in Manhattan en het einde van haar vrije leven als ‘gewone burger’.

Argentijnse schone

Volgens geruchten, zou de glansrol van een jonge Máxima vertolkt worden door een Argentijnse actrice: de 26-jarige Delfina Chaves. In haar thuisland is zij vooral bekend als telenova-ster, dus de nodige drama en intrige zijn de soapactrice niet vreemd. We hebben ons laten vertellen dat de casting nog loopt, dus of Delfina daadwerkelijk de rol krijgt, is nog maar de vraag. Wij zien in ieder geval wel een mooie match met een jonge Máxima.

Eerste keer

Het is de eerste keer dat er een dramaserie wordt gemaakt over het leven van onze koningin. Eerder konden we Máxima zien in de docuserie Profession: queen!, waarin we haar een jaar lang volgden tijdens haar werkzaamheden in binnen- en buitenland.

Voor de nieuwe dramaserie geldt dat het afwachten is wat wel en niet écht gebeurd is. Máxima werkte namelijk niet mee aan Moederland: de jonge jaren van Máxima Zorreguieta en dat boek is dan ook ‘slechts een biografische schets’ van haar leven. Wanneer de serie te zien zal zijn op Videoland is helaas nog niet bekend. Maar wij hopen in ieder geval dat we er dit jaar nog van mogen genieten!

Bron: Caras

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden