Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Deze 100-jarige oma onthult het geheim achter haar lenige lijf

Het geheim voor een fit, gezond en vooral lenig lijf op je ouwe dag? Als we de 100-jarige oma Tao Porchon-Lynch moeten geloven, is dat het dagelijks beoefenen van yoga. Ze vertelt dat het haar leven compleet veranderd heeft.

Tao is yogadocent en wil iedereen inspireren om vaker yoga te gaan doen. De vrouw voelt zich beter dan ooit, terwijl ze na een valpartij zelfs een gebroken heup heeft gehad.

Advertentie

Fitte 100 jarige oma
De 100-jarige oma doet al aan yoga sinds ze 7 jaar is en is er nooit meer mee gestopt. Wat begon als hobby groeide uit tot grote passie én haar werk, want inmiddels is de vrouw al jaren yogadocent. Zelfs nu ze flink op leeftijd is, inspireert en motiveert ze haar leerlingen nog dagelijks in haar New Yorkse yogaschool. Ze kan zich ondanks haar leeftijd nog steeds in allerlei bijzondere yogahoudingen wurmen.

Haar geheim
Terwijl Tao niet onder stoelen of banken steekt dat veel bewegen en het doen van ademhalingsoefeningen zeker bijdragen aan een gezonde(re) oude dag, laat de vrouw weten wat volgens haar hét geheim is om oud te worden. Ze vertelt dat ze nog steeds erg van het leven geniet en ontzettend veel plezier maakt. “Als ik wakker word, vertel ik mezelf dat dit de beste dag van mijn leven is. En dat is het ook altijd”, vertelt ze in de video.

Hieronder kun je de video van de inspirerende yogadocente bekijken.

Bron: Lindanieuws. Beeld: iStock 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

 

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien