Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Vanaf 2037 meer baby's van ouders die elkaar online ontmoeten dan offline

Volgens onderzoekers is het over een ruime 27 jaar zover: vanaf dan zullen er meer baby’s worden geboren van mensen die elkaar online hebben ontmoet, dan van mensen die elkaar in het echte leven ontmoet hebben. 

Dit is onderzocht door de Imperial college business school.

Advertentie

Stijging
Volgens dit nieuwe Britse onderzoek zullen de baby’s die in het volgende decennium geboren worden nog voor 40 % van ouders zijn die elkaar via een datingsite of -app kennen. Vanaf 2037 zal dit gestegen zijn tot meer dan 50 %.

Relaties
Tussen 2015 en 2019 begon 1 op de 3 relaties bij een online ontmoeting. Dit is al een stuk meer dan tussen 2005 en 2014. Toen was het nog 1 op de 5. Er wordt voorspeld dat dit over 10 jaar al meer dan de helft zal zijn.

Zo kun je het beste je datingprofiel invullen
Ben jij single en wel weer toe aan een leuke relatie? En zou je het weleens online willen proberen? Onze liefdesvlogger Diederik legt uit wat je het beste op je online datingprofiel kunt zetten.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: HLN. Beeld: iStock

Lees meer

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien