Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Dit zijn de 5 gewoontes van koppels die vaak sex hebben

Je bent doodop na een lange werkdag, er ligt nog een wasmand met strijk je aan te kijken en de wekker gaat morgenochtend weer vroeg. Zie dan nog maar eens zin te maken in sex… 

Bovendien: als je al lang samen bent, is dat knetterende vuurwerk van het begin er wel een beetje vanaf. Jullie zijn comfortabel elkaar, maar misschien soms wel iets té comfortabel. Daarom 5 tips om het vlammetje weer aan te wakkeren. Zo doen koppels die vaak sex hebben dat:

Advertentie

 1. Ze communiceren veel
  En dan hebben we het uiteraard niet over berichtjes of hij nog een pak melk mee kan nemen. Af en toe een felle discussie houdt de boel spannend en schroom vooral niet open te zijn over je seksuele behoeftes en voorkeuren.
 2. Ze sporten
  Het laatste waar je na een lange dag zin in hebt is een hardlooprondje of de sportschool. Toch loont het echt de moeite. Niet alleen voor je fysieke gestel; het geeft je ook energie. Bovendien komen er endorfines vrij die ervoor zorgen dat je ook tussen de lakens op de toppen van je kunnen presteert.
 3. Ze flirten
  In het begin deden jullie niet anders, maar flirten is een van de eerste dingen die er bij in schiet zodra je elkaar al lange tijd kent. Zonde, want kijk maar eens wat er gebeurt wanneer je hem vertelt hoe knap hij is in dat overhemd of een welgemeend ‘fjiet-fieuw’ naar hem fluit als hij uit de douche stapt.
 4. Ze zijn niet moe
  Wanneer je het hoofd het kussen raakt wil je nog maar een ding: slapen. Probeer te voorkomen dat je totaal uitgeteld op bed valt en spaar je energie. Ga op tijd naar bed, werk niet iedere dag over en neem een moment voor jezelf.
 5. Ze masturberen
  Over momentjes voor jezelf gesproken… Het klinkt tegenstrijdig, maar door solosex hou je het libido op peil. Hoe vaker je sex hebt, des te vaker je wil.

LEES OOK:

Bron: Flair.be. Beeld: iStock

Meghan trekt haar eigen plan: een royal maar dan in ‘nieuwe stijl’

Meghan Markle

Premium

2019 was een bewogen jaar voor de hertogin van Sussex. Hoogtepunt was de geboorte van Archie, dieptepunt de vernederende publicaties in tabloids over de relatie met haar vader. Hoe dan ook, met opgeheven hoofd en hand in hand met Harry bewees ze een ‘royal nieuwe stijl’ te zijn.

Het is voor alle partijen – Buckingham Palace, royal fans, critici, de media – nog altijd wennen: een zelfverzekerde,
eigenwijze nieuwe royal als Meghan, de hertogin van Su

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien