Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Deze vrouw viel zonder te sporten 35 kilo af en eet gewoon kaas en slagroom

Afvallen kan moeilijk zijn, al lijken sommigen het tegendeel te bewijzen. Zoals Keila Hampton, die zonder ook maar een sportschool van de binnenkant te zien kilo’s afviel. 

Binnen 15 maanden ging Keila van een gewicht van 115 kilo naar 80 kilo. Hoe ze zo snel 35 kilo afviel? Niet door te sporten, maar door het keto-dieet én iedere lunchpauze een halfuurtje te wandelen.

Advertentie

Geen calorieën tellen 
Omdat Keila een zittend beroep heeft, wilde ze een methode vinden waarmee ze af zou vallen vóór ze überhaupt de sportschool zou gaan trotseren. Daarom begon ze aan het keto-dieet, waar celebrities als Gwyneth Paltrow bij zweren. Je eet dan vooral vetten, maar amper koolhydraten. Dus bijvoorbeeld kip, zalm, noten en avocado’s. Maar in Keila’s geval ook zelfgemaakte slagroom. En Babybel-kaasjes. “Ik tel geen calorieën. Ik luister naar mijn lichaam als ik honger heb en laat calorieën niet bepalen hoeveel ik zou moeten eten.”

Sportmaatje
Haar dagelijkse blokje om zorgde ervoor dat de kilo’s eraf vlogen, aldus Keila. En nu ze sinds januari wél een abonnement bij een sportschool heeft afgesloten, gaat het al helemaal de goede kant op. “Ik sport tenminste vier keer per week.” Ze heeft zo haar trucjes om het makkelijker te maken om ook echt trouw te gáán. “Zo gaat een collega een dag per week met me mee en heb ik op een andere dag een groepsles. Het is moeilijker om nee te zeggen als iemand anders op je rekent. Zoek dus een maatje dat je motiveert.”

Eindelijk op hakken lopen
Kaila zit nu zoveel beter in haar vel. Ook slaagt ze nu in ‘normale’ winkels, waar ze eindelijk in die kleinere maten past. En hakken? Die kon ze voorheen niet verdragen. “Ik denk dat mijn extra gewicht het een nachtmerrie maakte. Maar nu voelt lopen op hakken eindelijk heerlijk comfortabel aan!”

Bron: Popsugar. Beeld: Instagram

Eet je gezond, maar val je maar niet af? Libelle’s voedingsdeskundige Wendy Walrabenstein vertelt over onverwachte dikmakers:

Een goed begin is het halve werk. Deze spullen komen vast goed van pas bij het sporten:

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien