Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Dit gezichtsmasker met glitter is de nieuwste beautytrend

We zien de laatste tijd vaker ludieke gezichtsmaskers, zoals het Blackhead Peel Off masker. Nu is er echter een glittermasker waar we héél hebberig van worden. 

In het zwarte masker zitten allemaal gekleurde kleine sterretjes verwerkt. Hoe leuk is deze huidverzorging voor de feestdagen? Ook om cadeau te geven, bijvoorbeeld.

Advertentie

Tripje buitenland
Het product ligt deze winter in alle Sephorawinkels. Dan moeten we het glittermasker maar even inslaan tijdens een tripje naar het buitenland…

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Grazia. Beeld: iStock

Memoires van een Maîtresse – Deel 39: “Misschien kun jij maar beter gaan”

memoires

Premium

Blijkbaar moet Sabine de trossen losgooien als het op geduld aankomt. De Kapitein doet uiterst vaag over hoe hun relatie nu verdergaat en haar telefoon is nog steeds in handen van Erik de IT-man.

Wanneer ik terugkom van de markt, staat mijn woonkamer bomvol mannen. Vandaag verhuist Thijs. Hij heeft een mooi appartement gevonden, 2 straten verderop. Het voelt ongemakkelijk, met mijn bloemen in mijn hand en al die grote beren die zich ook geen houding weten te geven. “Iemand koffie?” roep ik, maar uit de mokken die zij schalks in de lucht houden, weet ik dat mijn vraag m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien