Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Dit bedrag bespaar je als je 5 in plaats van 9 minuten doucht

Zeker als het buiten wat kouder wordt, is een warme douche wel zo aangenaam. Maar íets korter douchen is toch aan te raden.

Zeker als je aan het eind van het jaar wat geld over wilt houden. Want douche je bijvoorbeeld al 9 minuten, wat misschien niet eens heel lang lijkt, dan tikt dat toch best aan. Denk maar aan de kosten voor het water en de stookkosten om het water warm te krijgen. 

Advertentie

Daarom is uitgerekend wat je kunt besparen op de douche. Douche je vanaf nu altijd vijf minuten in plaats van die negen minuten, dan levert je dat je per jaar zo’n 80 euro op. En dat is toch lekker en bovendien goed voor het milieu. En eerlijk: in vijf minuten ben je ook wel schoon, warm en wakker, toch? Iets om aan te denken, als je onder je straal water stapt.

Scoor hier alvast de gezelligste kleding om aan het eind van dit jaar in te proosten. Nu houd je immers geld over…:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien