Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Nieuw voorgerecht op de kaart: bestel eens een frikandelcarpaccio

We hadden al de frikandellenvlaai en de frikandellensoep en aan dat illustere rijtje kunnen we nu ook de frikandelcarpaccio toevoegen. Dat is het nieuwste verzinsel van een cafetaria in Veenendaal. 

Bij cafetaria ’t Huus 2.0 houden ze wel van een experimentje links en rechts.  In 2016 kwamen ze al op de proppen met het frietje softijs. Nederland ging niet bepaald massaal aan de friet met ijs, maar dat weerhoudt de snackbar er niet van opnieuw met een originele creatie te komen. Ditmaal gaan ze voor de frikandellencarpaccio.

Advertentie

Mayo-currysaus
Carpaccio is lekker, frikandellen zijn lekker, dus wat is er eigenlijk mis met dit nieuwe gerecht? De creatie bestaat uit 1,5 flinterdun gesneden frikandel afgetopt met onder meer mayo-currysaus, tomaat en komkommer. Voor 5,75 euro heb je al een frikandelcarpaccio en indien gewenst kan het gerecht ook met een ander sausje bereid worden.

Ontdekkingstoer
Als je helemaal op de culinaire ontdekkingstoer wil gaan, bestel je ook meteen dat frietje softijs. Die staat namelijk ook nog steeds op de kaart. “Hij wordt niet meer zo heel veel verkocht, maar we maken hem nog steeds als klanten dat willen”, zegt eigenaar Nina Visser tegen AD.

Allemaal in een drafje naar Veenendaal dit weekend?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: Facebook, ANP

Koen Wauters: “De geboorte van mijn dochter was absurd en fantastisch”

Koen Wauters - libelle

Premium

Koen Wauters (52) vormt met zijn broer Kris de Vlaamse band Clouseau. Onlangs verscheen hun album Tweesprong, waarmee ze door België en Nederland toeren. Koen heeft een dochter en een zoon: Zita (15) en Nono (13).

Waarom moeten we naar jullie Tweesprong komen?
“Omdat het lang geleden is dat je bent geweest, denk ik. En we zijn nog altijd die sympathieke Belgen dus dat kan alleen maar een leuke avond opleveren.”

Wat is daarbij de grootste uitdaging?
“De nummers die de mensen niet kennen, zó te brengen dat het publiek er plezier

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien