Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

De tarotkaart van 20 november: kies voor jezelf vandaag, Maagd

De tarotkaart die voor vrijdag 20 november is getrokken, is de Koningin van Pentagrammen. Wat betekent die voor jouw sterrenbeeld?

Deze kaart staat voor: voeten op de vloer. Betrouwbaarheid, zorgen voor en genieten van de simpele dingen in het leven. In relaties gaat het bij deze kaart over trouw, verlangen naar warmte en intimiteit. Op de werkvloer is men creatief, geduldig en betrouwbaar.

Advertentie

Ram

Je bent misschien meer gericht op solo-activiteiten vandaag, maar het kan geen kwaad om eerst te denken voordat je doet. Advies vragen aan iemand met meer ervaring is slim.

Stier

Er is veel om over na te denken. Vraagt een klets graag persoon je aandacht, dan raak je misschien geïrriteerd. Vertel gewoon dat je hoofd omloopt en maak een afspraak voor later.

Tweelingen

Begin je binnenkort met iets nieuws, dan kan je dat nu al nerveus maken. Adem rustig door en verheug je. Zodra je daadwerkelijk begint, wint enthousiasme het van je zenuwen.

Kreeft

Vraagt iemand je advies over financiën of de liefde vandaag? Wees terughoudend. Hoewel je graag helpt, moeten sommige mensen leren om op zichzelf te staan.

Leeuw

Je bent waarschijnlijk geneigd om mooie dingen te kopen vandaag. Kan je portemonnee het aan? Het is meer een dag om te genieten van wat er al is. Dat kost niets extra.

Maagd

Waarschijnlijk krul jij het liefst op met de kat op de bank. Het is een perfecte dag om je op jezelf te richten, en uit te rusten. Laat het zorgen maar even aan anderen over.

Weegschaal

Dromen en wensen zijn er niet voor niets. Vandaag kun je er handen en voeten aan geven, als je tenminste durft. Vraag ervaringsdeskundigen eens om hun verhalen.

Schorpioen

Single? Ga na of je stiekem een beetje bang bent om je vrijheid te verliezen. Niemand kan je de wet voorschrijven, ook een partner niet. Oefen met de woorden ‘nee, dank je’.

Boogschutter

Nadenken over je relatie(s) is oké, maar check ook vooral of je gevoel ook een woordje meepraat. Je komt er vandaag mee in contact tijdens die wandeling – samen of alleen.

Steenbok

Vertelt iemand je over ambities, en merk je dat je wat groen aanloopt? Geef jaloezie geen kans. Check liever waar je zelf zou willen staan, over twee jaar. Waarvoor kom jij graag uit bed?

Waterman

Opvallend dat je je vandaag niet laat leiden door meningen van anderen. Ook al heb je soms het gevoel dat niemand je begrijpt, je volgt je hart. Ook een mooie dag voor prille romances!

Vissen

Tijd voor gezond verstand! Vandaag start je misschien met hand op de knip en/of een andere levensstijl. Er ontstaan nieuwe gewoontes die je gezondheid een flinke boost kunnen geven.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling tarotkaart: Viola Robbemondt.

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien