Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Geweldig: vader maakt Disney-kostuums voor het hele gezin

Een droom van veel kinderen: in prinsessenstijl naar Disneyland. Het is niet alleen het betoverende park dat indruk maakt, maar natuurlijk ook alle Disney-prinsessen. Daar wilden we er vroeger allemaal wel één van zijn. Deze 32-jarige vader laat dromen uitkomen en maakt Disney-kostuums.

De familie uit Florida is al zo vaak in Disneyland geweest dat de Disney-prinsessen hen zelfs herkennen. De vader van het gezin is sinds kort zelf beroemd geworden doordat hij prachtige kostuums maakt voor zichzelf en zijn familie. De gezinsleden vermaken zich hiermee niet alleen thuis, maar gaan geheel in stijl naar Disneyland. Alle designs worden getoond op Instagram. Wie droomt er niet van zo’n vader?

“This is the day where all your dreams come true!” #gaston 💪🏻 #beautyandthebeast #designerdaddy

Een foto die is geplaatst door Designer Daddy (@designerdaddy_) op

Just one bite… #ouat #designerdaddy #costume #cosplay #kidscancosplay #kidscosplay #reginamills #regina #evilqueen #50evilways Een foto die is geplaatst door Designer Daddy (@designerdaddy_) op

Disney-prinsessen zijn niet alleen voor meisjes betoverend, zo ook voor dit jongetje (2) die verliefd is op Sneeuwwitje:

[sm-video-embed][/sm-video-embed]

LEES OOK:

Bron: NSMBL. Beeld: Instagram, Zie.nl

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien