Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Dit gebeurt er als je iedere dag 2 eieren eet

Veel onderzoekers beweren dat eieren ongezond zijn, mede door het cholesterol wat erin zit. Een nieuw onderzoek toont echter dat het cholesterol in eieren helemaal niet slecht voor je is.

Sterker nog: de dag beginnen met twee eieren is zelfs goed voor je.

Advertentie

Voordelen
Wanneer je voortaan elke dag begint met 2 of zelfs 3 eieren, krijg je volgens het onderzoek een beter zicht, zal je huid er fris en jong uit zien en je geheugen verbeteren. Daarnaast zouden minstens twee eieren per dag zelfs het risico op hartziekten en borstkanker verminderen.

Voedingswaarden
Niet alleen je ogen, huid en geheugen worden blij van eieren. Ook de rest van je lichaam wordt gevuld met goede voedingswaarden. Eieren barsten namelijk van het calcium en de vitamine D. Dit onderzoek is er dus stellig in: een ei hoort erbij. Hoe eet jij jouw eitje het liefst?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Tiphero. Beeld: iStock

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien