Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Dit is dé badmode-kleur van 2019

Heel eerlijk: we kunnen wel duizend dingen verzinnen die we leuker vinden dan badpakken en bikini’s shoppen. In een pashokje word je altijd geconfronteerd met onflatteuze belichting terwijl je je halfnaakt in allerlei bochten wringt. En als je online shopt, zit je met tig pakketjes die weer retour moeten. 

Kortom: gedoe. Het gehannes met touwtjes en het gesjor met broekjes die goed zitten maar topjes die dan weer lubberen kunnen we helaas niet wegnemen. Wat de zoektocht misschien iets acceptabeler maakt, is het feit dat de badmode er dit jaar nog vrolijker uit ziet dan anders. De kleur geel is het ’t dit jaar namelijk helemaal.

Advertentie

Huidskleur
‘Geel?!’, denk je nu misschien verschrikt. Staat dat niet alleen heel mooi als je gekleurd bent? Welnee. Als je voor de goede geeltint kiest, staat het iedereen. Een goede vuistregel is dat huidskleuren met een warme ondertoon het vaak goed doen bij diepere tinten als saffraan, mosterd en toffee. Bij een koele huidskleur staan juist lichtere tinten als citroen, narcis en banaan mooi. De goede tint geel zorgt er juist voor dat je al lekker gebruind oogt.

Om het je nog iets makkelijker te maken, hebben we alvast een paar van onze favoriete gele badpakken en bikini’s geselecteerd. Nu alleen die vakantie nog…

 

Bron: Pure wow. Beeld: iStock

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien