Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Dit is hét perfecte uitje voor de natuurliefhebber

Het najaar zet nu echt in, maar het frisse oktoberzonnetje is nog volop aanwezig. De perfecte tijd om nog even te genieten van de buitenlucht, voordat de échte grauwe dagen beginnen. Wij weten de ideale plek hiervoor waar je met vrienden en familie kunt genieten van een heerlijke middag in de frisse lucht.

Wie een uitstapje in de natuur wil maken, ziet soms door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel leuks te doen en te zien. Landgoed de Olmenhorst weet raad. Daar kun je namelijk allerlei activiteiten op 1 plek ondernemen en heb je gegarandeerd een leuke dag. Waan je tussen ruim 65.000 bomen en een grondgebied waar de 165 jaar oude geschiedenis voelbaar is. Je kunt hier heerlijk rondkijken en op eigen houtje genieten van de indrukwekkende, uitgestrekte omgeving. Maar er is meer te doen…

Advertentie

Je eigen fruit plukken
Zo kun je tijdens de oogsttijd, tot en met 27 oktober, tijdens bepaalde uren je eigen fruit komen plukken. Neem een mandje mee en kies je eigen appels en peren om thuis een lekkere appel-/perenmoes van te koken. Doe mee met 1 van de workshops, ontdek en proef de biologische producten in de winkel en in de Fruitloods of bewonder het landgoed tijdens een leuke rondleiding. Loop bijvoorbeeld mee met de ‘eetbare plantenwandeling’ en leer meer over je omgeving!

Boom adopteren
Voor de échte natuurliefhebber is er nog iets extra leuks. Bij Landgoed de Olmenhorst kun je namelijk je eigen boom adopteren. Ja, dat hoor je goed. De boom die jij onder je hoede neemt is ‘van jou’ en daar mag je áltijd komen plukken. Ook word je op de hoogte gehouden van wanneer jouw boom klaar is voor de oogst.

Zo zie je maar weer dat een leuk uitje niet alleen gezellig, maar ook milieubewust én gezond kan zijn. Want je weet wat ze zeggen: an apple a day, keeps the doctor away!

Landgoed de Olmenhorst is op verschillende tijden te bezoeken. Kijk voor meer informatie op www.olmenhorst.nl.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Landgoed de Olmenhorst. Beeld: iStock.

Maartje en de meisjes – deel 22: Jochem neemt niet op

maartje

Premium

Maartje en Jochem zoeken naar een nieuwe weg in hun relatie met elkaar en met anderen. Zal Maartje het contact met Judith nieuw leven inblazen?

De hele week draaien Jochem en ik de B.V. HET GEZIN op de automatische piloot. Het is gezellig, we koken gezond en zelfs met de was ben ik aardig bij. Voor vanavond heb ik als verrassing een oppas geregeld, en neem ik Jochem mee naar een chique-de-friemel restaurant.

Vrijdagmiddag is het altijd een zoete inval bij ons. Kinderen lopen in en uit en omdat Suus weet dat het mijn vrije dag is, waait zij ook vaak nog even aan. [premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien