Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Dit drankje geeft jouw lichaam een boost in de ochtend

Zweer jij bij een kop koffie of thee in de ochtend? Tijd voor iets anders: dit drankje geeft jouw lichaam pas echt een boost.

En de ingrediënten heb je waarschijnlijk al in huis.

Advertentie

Honing en citroen
Het geheim is warm water met honing en citroen. Laat een kop kokend water afkoelen tot een aangename temperatuur en voeg honing en een scheutje citroensap toe.

Energie
Je immuunsysteem krijgt een flinke boost van het honing-citroendrankje. Je lichaam wordt gehydrateerd en krijgt een boost energie, waardoor je alert en fris blijft. Daarnaast is honing een sterke antioxidant, wat beschermt tegen ziektes. En dat is een lekker begin van de ochtend!

Jonge huid
Honing en citroen werken herstellend en antibacterieel. Samen stimuleren zij bijvoorbeeld de aanmaak van collageen, wat weer zorgt voor een strakke en stevige huid.

Frisse adem
Niet alleen je huid, maar ook je mond wordt blij van dit drankje. Het zoete van de honing bestrijdt bacteriën en de zuurtegraad van de citroen zegt slechte geurtjes vaarwel.

Keel
Door naar de keel. Warm water en honing verzachten de keel en de eigenschappen van honing helpen bij het bestrijden van een verkoudheid.

Spijsvertering
Heb jij weleens last van een opgeblazen buik? Het drankje werkt ook reinigend voor de dikke darm en  neutraliseert lichaamsgassen. Hierdoor voorkom je een opgezette buik.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flair. Beeld: iStock

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien