Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Last van droge handen? Dit zijn de 15 fijnste handcrèmes

Je handen krijgen met de koude dagen in de herfst en winter behoorlijk wat te verduren. Een droge huid maakt in principe zelf nieuwe vetten aan om te herstellen, maar met een handcrème kun je dit proces wat versnellen.

Daarnaast wordt er dankzij vochtinbrengende handcrème een laagje op de huid gevormd die verdere uitdroging van de huid tegengaat.

Advertentie

Moment van smeren
Er zijn eigenlijk 2 momenten belangrijk: na het wassen van je handen en voordat je gaat slapen. Dan heeft je huid de hele nacht de tijd om te herstellen zonder overal tegenaan te stoten zoals overdag.

Kou, wind, UV-straling, aanrakingen, droge lucht of juist klamme lucht; geen probleem meer. Er is genoeg keus voor elke budget:

Graag nog wat extra verzorging? Libelle’s beautyvlogger Susan demonstreert wat een handmasker kan doen:

Ook last van slappe nagels tijdens de gure dagen? Deze nagelset biedt soelaas:

Herôme Natural Nails Set pakket
Herôme Natural Nails Set pakket
€59,95 € 29,95

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock

Igone de Jongh: “Door Thijs leer ik om niet in paniek te raken”

Igone de Jongh Libelle

Met haar afscheid van Het Nationale Ballet had danseres Igone de Jongh (41) een helder doel voor ogen: minder keurslijf, meer vrijheid. “Het is zo lekker om zélf mijn keuzes te kunnen maken.”

Het is een van die tropische dagen in augustus en door de straten blaast een snikhete wind, maar in het hotel waar we hebben afgesproken is het heerlijk koel. Toch vraagt danseres Igone de Jongh (41) bijna smekend: “Zullen we buiten lunchen? Het is hier zo koud! En ik ben dol op dit weer.” Dus zitten we even later aan een tafeltje langs een Amsterdamse gracht en kijken we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien