Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Met dít drankje verbrand je slapend calorieën

Afvallen als je slaapt, dat klinkt toch te mooi om waar te zijn? Toch schijnt het wel te kunnen. En het enige wat je daarvoor moet doen, is een drankje drinken voor je gaat slapen.

Als je voordat je gaat slapen een smoothie met boekweit, hennepmelk en honing drinkt, zou je afvallen terwijl je slaapt. Topmodel Adriana Lima doet dit al jaren en zegt dat het een wondermiddel is. Het drankje geeft je metabolisme de hele dag door een boost, waardoor je tijdens het slapen calorieën verbrandt. Het is natuurlijk niet zo dat je opeens 10 kilo lichter bent als je dit een maand volhoudt. Dit topmodel volgt ook een streng dieet en sport daarnaast ook vaak (lees: 6 keer per week). Dat is niet echt haalbaar, maar de smoothie moet vast wel ergens goed voor zijn.

Advertentie

Expert
astrid_postma-smeets_voedingscentrum Maar werkt het echt? Wij vroegen het aan voedings- en gezondheidsexpert Astrid Postma-Smeets van het Voedingscentrum. “De smoothie van boekweit, hennepmelk en honing doet waarschijnlijk niet veel voor je metabolisme, maar het klopt wel dat je ook slapend calorieën verbrandt. Daarom kan genoeg slapen ook helpen om overgewicht te voorkomen. Het is dus vooral belangrijk om goed te slapen, met of zonder smoothie.”

 

De leukste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan.nl. Beeld: iStock

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien