Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Droge lippen? Dít drankje kan de oorzaak zijn

Winter betekent niet alleen sneeuw, warme chocolademelk en pepernoten, maar helaas ook droge lippen die weer om de hoek komen kijken. 

En de oorzaak van die droge lippen kan iets zijn wat je misschien wel elke dag drinkt. Ja, je verwacht het misschien niet, maar die lippenbalsem kan weer terug de kast in als je minder kopjes koffie en thee per dag zou drinken.

Advertentie

Cafeïne
Volgens een Amerikaanse dokter kunnen koffie en thee ervoor zorgen dat je eerder droge lippen krijgt. Door cafeïne kun je sneller uitdrogen en dan hebben we het niet alleen over je huid, maar ook over je lippen. Je hoeft echt niet meteen koffie en thee uit je leven te verbannen, maar als je het veel drinkt, kan het dus wel verstandig zijn dat je tussendoor ook af en toe een glas water drinkt.

De leukste berichten van Libelle gratis in je mailbox? Meld je aan voor een van onze nieuwsbrieven!

Bron: Cosmopolitan.nl. Beeld: iStock

Dokter Rutger vertelt wat je kunt doen tegen droge en kapotte mondhoeken:

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien