Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Vrouw zegt haar maagverkleining af en doet dan dít om af te vallen

Nadat ze haar maagverkleining annuleerde, viel Shannon Fleming bijna 35 kilo af. Ondanks haar chronische rugproblemen. Hoe ze dat voor elkaar kreeg? Door te wandelen!

Tekst gaat verder onder de video.

Advertentie

Video: Sportvlogger Lot: “Je verbrandt meer calorieën met combinatie-oefeningen.”

 

In haar jeugd woog Shannon heel stabiel rond de 65 kilo. Maar nadat ze getrouwd was en was bevallen van een dochter, kwam ze meer dan 45 kilo aan. In die tijd leefde ze ongezond.

Eigen manier
In 2013 kwam het keerpunt. Toen had Shannon door hoe ongelukkig ze zich voelde en dat ze niet blij was met haar lichaam. Ze gaf zich op voor een maagverkleining, maar een week voor de operatie kreeg ze het benauwd. Ze wilde zelf meer controle hebben over het afvallen. Dus belde ze de artsen om de operatie te annuleren. “Ik ga het op mijn eigen manier doen.”

Voedingspatroon
En dat deed Shannon. De 33-jarige moeder uit Las Vegas begon een jaar geleden, in januari 2016, echt met afvallen. Ze downloadde een fitness-app en lette erop dat ze niet meer dan 1.550 calorieën per dag binnenkreeg. Ze verving haar ontbijt en lunch door proteïneshakes en at steeds een lichte avondmaaltijd. In de eerste 2 weken na deze koerswijziging verloor ze al 9 kilo, en toen ging ze er helemaal voor.

Rondje om het winkelcentrum
Ook ging Shannon meer bewegen. Eerst sportte ze weinig en doordat ze rugpijn had, waren de mogelijkheden beperkt. Maar ze vond haar manier: ze ging lopen. Nu loopt ze gemiddeld meer dan 100.000 stappen per week, en vindt steeds nieuwe manieren in haar dagelijks leven om nóg meer te wandelen. Zo loopt ze bijvoorbeeld een extra rondje om het winkelcentrum waar ze boodschappen doet.

Gemotiveerd
Een jaar later is Shannon 34 kilo kwijt en voelt ze zich beter dan ooit. “Toen ik eenmaal resultaat zag, niet alleen op de weegschaal maar ook in mijn hoofd, werd ik steeds gemotiveerder. Toen ben ik niet meer gestopt”, aldus Shannon Fleming. “Ik voel me echt veel beter.”

LEES OOK:

Bron: Dr. Oz, beeld: Shutterstock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien