Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Niet zo vaak plassen? Drink dit drankje voor je de auto instapt

Dit jaar met de auto op vakantie? Drink dan een glas melk voor je de auto instapt. Dat scheelt een hoop irritaties onderweg. 

Rijd je net weg bij het benzinestation, begint er achterin een kind te jengelen dat hij moet plassen. Of nóg erger: je moet zelf net na een plasstop naar het toilet. Om te voorkomen dat je om het halfuur moet stoppen, drink je een glas melk voor je weggaat.

Advertentie

Kalium
Je moet natuurlijk ook blijven drinken als je urenlang in de warme auto zit, maar voor bovenstaande plasproblemen is dat niet bevorderlijk. Uit onderzoek van de Loughbourough University School of Sport in Engeland blijkt dat het drinken van een glas melk voor je de auto ingaat ervoor zorgt dat je minder vaak naar het toilet moet. Melk bevat namelijk kalium, wat ervoor zorgt dat je gehydrateerd blijft en je lichaam het minder snel verwerkt. Scheelt een hele hoop pauzes!

De leukste artikelen van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: Goedgevoel.be. Beeld: iStock

Deze drie soorten vlekken haal je heel gemakkelijk uit kleding met… melk!

Nu kun je zorgeloos op deze elfdaagse autorondreis door Duitsland gaan: 

11-daagse autorondreis door Duitsland
11-daagse autorondreis door Duitsland
Vanaf € 522,-
Boeken

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien