Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Dit zijn de 29 lentekapsels waardoor jij nú naar de kapper wilt

Dag droog en statisch winterhaar, hallo fijne voorjaarscoupe! Weet je nog niet zo goed wat je met je haar moet deze lente? Hieronder vind je volop inspiratie voor een nieuw, fris lentekapsel.

Gaby (40)
Bij Gaby zijn warme en koele tinten gecombineerd met highlights. Deze manier van kleuren past bij veel huidtypes, geeft een speels effect en het haar lijkt zo nog natuurlijker.

Advertentie


Thea (50)
Zo aan het eind van de winter is het een uitdaging om blond haar glanzend te houden. Af en toe een haarmasker kan dé oplossing zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

Irene (30)
Draag je net als Irene het haar achter het oor? Laat eens een pluk voor het oor hangen voor een speels effect. Bij Irene is een glansspray gebruikt voor wat extra shine.

 

 

 

 

 

 

 

 


Anke (31)
Anke heeft een prachtige bos krullen. De haarpunten zijn lichter gehouden dan de aanzet, waardoor diepte wordt gecreëerd. Dit maakt de krullen speelser en minder massief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wiena (33)
Het kan fijn zijn om lang haar soms uit het gezicht te dragen. Door het losjes op te steken met speldjes en her en der wat plukjes los te trekken, krijg je een speels effect.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansje (40)
Kam de bovenlagen van het haar tegen met wat volumepoeder en maak een hoge staart. Draai een van de langste plukken om het elastiek heen voor een natuurlijk effect.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erszi (44)
Erszi is een beetje roodachtig blond van zichzelf, maar we hebben het met iets meer koper gekleurd om haar coupe meer kracht bij te zetten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marlies (47)
De lagen zijn bij Marlies heel luchtig geknipt, hierdoor valt het haar soepel en ontstaat een fris effect.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juliett (39)
Maak het haar eerst wat stugger door bijvoorbeeld een sea salt spray in nat haar aan te brengen. Föhn het haar en breng daarna wat volumepoeder aan bij de aanzet. Maak nu een knotje, zet vast met speldjes en trek het wat losser voor een nonchalant effect.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Astrid (43)
Voor een frisse look is het leuk om het haar af en toe naar achteren te stylen. Föhn het haar met een sterke versteviging erin naar achteren. Gebruik een soepele paste om het minder strak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Victoria (37)
Bij een klassiek ovaal gezicht past bijna alles. Leuk dus om haar coupe bij wijze van variatie naar achteren te dragen. Een fijne vochtvasthoudende verzorgingslijn is een must voor haar droge lokken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Danique (29)
Om een natuurlijke slag tot zijn recht te laten komen, kun je een beetje Rough Paste van Redken in de handen verwarmen en door het hele haar kneden. Voor een lekker warrig effect.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Janouk (31)
Janouks lok is langer gelaten, zodat deze coupe lekker vrouwelijk blijft. Met dit kapsel kan ze alle kanten op: alles naar achteren, schuin naar voren of een zijscheiding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nathalie (47)
Nathalies ogen komen extra mooi uit door haar warme haarkleur. Door de donkere onderlagen en kleurschakeringen in het haar is optisch meer volume gecreëerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geerte (24)
Wie durft net als Geerte voor pastel te gaan? Heel leuk, hip en gedurfd voor de zomer! De kleur blijft slechts een aantal wasbeurten zitten, dus leuk om eens mee te experimenteren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Linda (33)
Linda heeft een stoere maar toch vrouwelijke coupe. Een bril kan soms veel ruimte in het gezicht wegnemen, het is daarom een goed idee om het haar naar achteren te dragen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suzanne (27)
Maak het haar eerst wat stugger met een powder grip bij de aanzet en over de hele lengte. Zet dan een hoge staart vast met schuifspeldjes en trek het knotje een beetje los.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miranda (35)
Fijn, lang haar? Probeer het dan eens naar de zijkant te dragen voor meer volume. Met krullen (dankzij een grove krultang) lijkt het een stuk voller. De High Rise-shampoo van Redken zorgt voor een stevige basis en een voller effect.

 

 

 

 

 

 

 

Robyn (24)
Met een knipoog naar de eighties! Door met het haar de hoogte in te gaan, creëer je een wat langer gezicht. Ideaal bij een ronde of hoekige gezichtsvorm. Tegen de haarrichting in föhnen geeft extra volume.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Floor (28)
Hier en daar highlights aanbrengen over het hele haar: dat is balayage. Deze kleurtechniek geeft een natuurlijke sunkissed look, omdat de lichte plukjes niet allemaal vanaf de haaraanzet zijn aangebracht. Door de subtiele uitgroei doe je langer met de kleuring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kim (26)
Meer volume creëren? Spuit dan voor het föhnen een volume spray, zoals de Rootfull van Redken, op de aanzet. Föhn dan tegen de haarrichting in omhoog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sanne (28)
Sanne heeft een heel mooie kaaklijn. De wat strakkere lijnen in haar coupe versterken haar look.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Danielle (50)
Outshine van Redken is een bodylotion voor het haar, ideaal voor wie poreuze, droge lokken heeft. Plukken haar om de vinger draaien met wat Outshine zorgt voor gefixeerde krullen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cherique (27)
In zachte natuurtinten zijn wat subtiele highlights aangebracht om Cheriques eigen haarkleur te verzachten en op te frissen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alyssa (25)
IJsblond is hot dit seizoen. Wel is het nodig om deze kleur goed te onderhouden, met behandelingen voor thuis zoals een zilvershampoo. Blonde Idol van Redken is ook een ideaal product om de kleur langer mooi te houden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sarah (25)
Verzorgende shampoo maakt het haar vaak extra glad. Stug makende stylingproducten werken daardoor vervolgens niet goed. Er zijn ook shampoos die al direct voor meer volume zorgen, zoals Beach Envy van Redken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tina (42)
Langer genieten van de kleur? Color Extend is een verzorgingslijn van Redken voor gekleurd haar, die zorgt dat de kleur langer houdbaar blijft en glanst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cindy (37)
Cindy heeft krullen van zichzelf, maar ook wat steile plukken. We hebben de steile plukken met de krultang aangepakt en daarna zijn de krullen los geschud voor een prachtige bos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annemieke (49)
Bij Annemieke is het haar naar buiten geföhnd voor meer beweging en nonchalance in haar coupe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEES OOK:

BEKIJK OOK DEZE VIDEO: 7 jaar jonger: Jeanette was haar staartje hártstikke zat!

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

Beeld: Jeannette Huisman

 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Meeste coronabesmettingen op dit moment in noorden van Noord-Holland

Het noorden van Noord-Holland kampt op dit moment met de grootste coronabrandhaard van ons land. Vooral in de steden Den Helder en Hoorn zijn er veel coronabesmettingen vastgesteld.

In de afgelopen twee weken werd bij 4600 mensen uit het noorden van Noord-Holland corona ontdekt.

Advertentie

Coronabesmettingen in Noord-Holland

Hoe het komt dat er daar nu veel coronabesmettingen zijn, dat is niet bekend. De GGD Hollands Noorden zegt hierover: “We krijgen het nog niet scherp. Het zit over alle leeftijdsgroepen. Als er bijvoorbeeld een festival uit de hand is gelopen, zou je het zo kunnen duiden, maar dat is er niet. Dit loopt al een aantal weken en het wil nog niet dempen.”

Hoorn

Met name Hoorn is momenteel een coronabrandhaard te noemen. In de afgelopen twee weken werden daar 861 mensen positief getest. Ter vergelijking: in Amsterdam waren dat er 324, in Rotterdam 334, in Utrecht 217 en in Den Haag 266.

Het gevaar

De GGD is bang dat de besmettingen leiden tot nóg meer besmettingen en dat het zichzelf zo in stand houdt: “Als er veel besmettingen zijn, worden ook veel andere mensen besmet. Hoe hoger het aantal besmettingen om je heen, hoe groter de kans dat jij ook besmet raakt. Als je in een omgeving met weinig besmettingen bent, is de kans klein dat jij het virus oploopt.”

Coronamaatregelen

Het hoge aantal besmettingen ligt volgens de GGD niet aan het schaatsweer van de afgelopen tijd en de drukte die hiermee gepaard ging: “Dit is al een langere periode gaande.” En ook komt het volgens hen niet door het niet naleven van de coronaregels: “Incidenten heb je natuurlijk overal, maar wij hebben niet het beeld dat mensen wat aanrommelen. Wij hebben de indruk dat de regio zich acceptabel aan de maatregelen houdt.”

Zó herken je het verschil tussen hooikoorts en corona

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

1

Bron: Linda. Beeld: Getty Images

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Onthuld: met dít nummer gaat Jeangu Macrooy naar het Songfestival

Dit jaar zal Jeangu Macrooy (27) Nederland gaan vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival met het liedje Birth of a new age. Het nummer is vanaf nú te luisteren.

De onthulling van het nummer heeft de zanger donderdagavond gedaan middels een ‘live première’ op YouTube, Instagram en Facebook. Tegelijkertijd was de onthulling ook in verschillende televisieprogramma’s te zien.

Advertentie

Jeangu Macrooy onthult Birth of a new age

Benieuwd naar Birth of a new age: dé Nederlandse Songfestival-inzending van dit jaar? Luister het liedje hier:

Jeangu over het nummer

Voorafgaand aan de onthulling zei Jeangu over het nummer: “Ik geloof er heel erg in en ben er heel erg enthousiast over, net als vorig jaar bij Grow. Ik hoop natuurlijk dat iedereen het nummer voelt en begrijpt en het mooi vindt.”

Zenuwen

Dat de onthulling live was, zorgde voor extra zenuwen bij de zanger: “Het is natuurlijk spannend, het eerste moment dat het nummer naar buiten gaat en dat iedereen het hoort. Je wil natuurlijk dat het helemaal goed gaat. En dit jaar is anders dan vorig jaar: we beginnen met een live optreden. Dat is altijd spannend, maar tegelijkertijd is dat ook wat het magisch kan maken”, aldus Jeangu in RTL Boulevard. Hij heeft expres gekozen voor een live onthulling: “Straks in Rotterdam is het ook gewoon live, dus we vonden het een goede manier om het zo te beginnen.”

Direct naar de finale

In mei vindt het Eurovisie Songfestival plaats in Ahoy Rotterdam. Op 18 en 20 mei vinden de halve finales plaats en op 22 mei staat de finale gepland. Jeangu Macrooy mag de halve finale overslaan en staat direct in de grote finale, dankzij de winst van Duncan Laurence in 2019. Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Jan Smit en Nikkie de Jager zullen het spektakel presenteren.

Opvolger van Grow

Birth of a new age is de opvolger van het liedje Grow. Vorig jaar onthulde Jeangu het nummer Grow nog bij de De wereld draait door, maar wegens de coronacrisis werd het Eurovisie Songfestival afgelast. Hij heeft het liedje dan ook nooit op het Songfestival-podium ten gehore kunnen brengen. Alle deelnemers die vorig jaar mee zouden doen, werden verplicht om dit jaar een nieuw liedje in te zenden.

Geen ‘normaal’ Songfestival

Hoe deze editie van het Eurovisie Songfestival er precies uitgaat zien, is nog niet helemaal duidelijk. Dit is afhankelijk van hoe de coronacrisis zich de komende maanden ontwikkelt. Wat wel zeker is, is dat het feest niet in de ‘normale’, uitbundige vorm door kan gaan. Er zullen dan ook geen grote bezoekersaantallen naar de locatie komen. Eerder liet de organisatie van het Eurovisie Songfestival weten hoopvol te zijn over wat er allemaal mogelijk is, en onthulde ze verschillende scenario’s.

Er is nu al een Songfestival-rel rondom presentator Cornald Maas

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

1

Bron: YouTube, RTL Boulevard. Beeld: BrunoPress.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Volgende week start 'Onze boerderij in Europa': Yvon Jaspers licht tipje van de sluier op

Op donderdag 11 maart gaat Onze boerderij in Europa van start. Presentatrice Yvon Jaspers licht alvast een tipje van de sluier op en vertelt wat we van dit seizoen kunnen verwachten.

In het KRO-NCRV-programma trekt Yvon Jaspers samen met een aantal bekende Boer zoekt vrouw-stellen Europa door per camper. Achter het stuur treffen we ook een oude bekende: boerin Bertie!

Advertentie

Yvon Jaspers over Onze boerderij in Europa

Yvon trekt met de stellen door Europa, op zoek naar bijzondere boerenbedrijven. Daar kunnen de stellen inspiratie opdoen voor hun eigen boeren business. Yvon vertelt hoe haar idee voor het programma tot stand is gekomen: “De afgelopen jaren heb ik een agrarische studiebeurs gekregen waarmee ik veel boeren over de hele wereld heb bezocht. Dat was bijzonder leerzaam en opende mijn ogen. Ik zag hoe boeren waar ook ter wereld zich met elkaar verbonden voelen: wij voeden de wereld. Ik zag ook hoe verfrissend en leerzaam het is om eens te kijken bij collega’s in het buitenland. Steeds als ik op zo’n erf stond dacht ik: hier zou ik onze eigen boeren mee naartoe moeten nemen.”

Déze landen zijn bezocht

Dat is werkelijkheid geworden! Yvon heeft met de Boer zoekt vrouw-koppels Denemarken, Duitsland en Zwitserland bezocht. “Het ene moment zijn we in Denemarken bij een bedrijf met een paar duizend schapen, het volgende moment zijn we boven in de Alpen koeien aan het melken. De keer daarna vergapen we ons aan de grootste paardenfokkerij van Europa met olympisch kampioenen om daarna in Duitsland in een grote ton druiven te stampen voor de wijn”, onthult Yvon.

Stof tot nadenken

Volgens Yvon geeft het programma stof tot nadenken: “We zien het Europese agrarische landschap aan ons voorbij trekken. Het zet je aan het denken. Hoe voeden wij de wereld en is die manier ook toekomstbestendig?”

Eerste aflevering

Donderdag 11 maart is de eerste aflevering te zien op NPO 1. In die aflevering duikt Yvon met de Texelse schapenboer Jan en zijn Rianne de camper in. Ze gaan naar Denemarken om mee te draaien in het boerenbedrijf van Sjaak en Jacqueline, die maar liefst 220 melkkoeien hebben. Dat belooft wat!

Dít is waarom Yvon Jaspers verliefd is op Zweden

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

1

Bron: RTL Boulevard. Beeld: KRO-NCRV

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Wendy van Dijk heeft de schaar in het haar gezet en verrast fans met korte coupe

Wendy van Dijk verrast vriend en vijand met een compleet nieuwe look. De presentatrice heeft de schaar in het haar gezet en gaat vanaf nu met kortere lokken door het leven.

Op Instagram deelt ze een filmpje waarin ze trots haar nieuwe kapsel laat zien.

Advertentie

Wendy van Dijk gaat voor korte coupe

Bij het filmpje schrijft ze: “Ik heb het gedurfd!! Waaaah! #nieuwhaar”. Hieruit blijkt dat Wendy behoorlijk wat moed heeft moeten verzamelen om het nieuwe kapsel aan te durven.

Mari van de Ven

Ook noemt ze visagist en haarstylist Mari van de Ven bij het filmpje. “You’re the best”, laat ze hem weten. We kunnen dus wel concluderen dat Mari haar nieuwe kapsel mogelijk gemaakt heeft. Ook Mari deelt de video op Instagram en schrijft hierbij: “The bob it is”. Wendy laat weten dat de knipbeurt heeft plaatsgevonden voor de opnames van Wie van de drie?, de spelshow die ze presenteert op SBS6.

Reacties

In de Instagram-post vraagt Wendy aan haar volgers wat ze van haar nieuwe look vinden. De lovende reacties stromen binnen. “Ontzettend gaaf!” en “Staat je geweldig”, klinkt het onder haar volgers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3)

Dit is waarom Wendy van Dijk vroeger woedeaanvallen had

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

1

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien