Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Waarom je 'Happy Birthday' moet zingen tijdens het handen wassen

Na een toiletbezoek wassen we natuurlijk allemaal netjes onze handen. Niets meer aan doen, zou je denken, maar toch is het ook belangrijk hoe láng je je handen wast. En daar is een handig trucje voor.

De Britse Gina Radford, die een belangrijk adviesfunctie heeft binnen de Britse overheid op het gebied van gezondheid, waarschuwde eerder dat de meerderheid van de mensen hun handen niet lang genoeg onder de kraan houdt. Daarom besloot ze haar vuistregel de wereld in te slingeren: was je handen net zo lang als het duurt om twee keer Happy Birthday te zingen.

Advertentie

Wij probeerden het uit (zie video) en kwamen er meteen achter dat dit echt veel langer is dan we normaal onze handen wassen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock.

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien