Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Horoscoop: de Boogschutter weet even niet wat ze wil

De Ram gaat zich tegen het einde van de week steeds prettiger voelen en voor die Stier hangt er verliefdheid in de lucht! Advies aan de Steenbok: neem een paar dagen vrij. 

Horoscoop van 12 tot en met 18 juni

Tweelingen
21-5 t/m 21-6
Het is een goede tijd voor de Tweelingen! Ze heeft er zin in en veel Tweelingen zullen een gevoel van opluchting en bevrijding ervaren. Eerder waren er misschien bepaalde verplichtingen, maar dat is nu niet meer het geval – of ze worden niet meer als drukkend ervaren. Hoe dan ook, de Tweelingen heeft het gevoel dat zij de wereld aan kan, en daar geniet zij van.

Advertentie

Kreeft
22-6 t/m 22-7
Aan het begin van de week is het verstandig om eerst te denken en dán pas te doen. Reageert de Kreeft ergens te snel op, dan kan zij hier en daar een steekje laten vallen. Verder is het een mooie week. Misschien komt er extra geld binnen of valt er een leuke uitnodiging in de bus. Het kan zomaar zo zijn dat iemand je vertelt hoe leuk hij je vindt.

Leeuw
23-7 t/m 22-8
De agenda van de Leeuw staat behoorlijk vol en als zij niet uitkijkt, komen er dubbele afspraken. Aan de ene kant vindt zij het wel fijn om het zo druk te hebben – het geeft toch een goed gevoel om belangrijk te zijn – maar een beetje rust is geen overbodige luxe. Op iedere uitnodiging ingaan, is niet nodig. Probeer echt wat tijd voor jezelf over te houden.

Maagd
23-8 t/m 22-9
Sommige mensen heeft de Maagd liever in haar buurt dan andere mensen, alleen heeft ze er niet altijd iets over te zeggen. Er zijn mensen die de Maagd moet zien te dulden en dat lukt het ene moment beter dan het andere. Scherm jezelf af voor de dingen die niet fijn zijn en probeer energie te halen uit de contacten die wél goed verlopen.

Weegschaal
23-9 t/m 22-10
De Weegschaal voelt zich niet optimaal: misschien heeft zij een kou onder de leden, maar het kan ook zijn dat het haar niet goed lukt om haar energie op een evenwichtige manier in te zetten. Er zijn momenten dat je te veel doet en te veel van jezelf vraagt. Dan is het niet gek als je je daarna even uitgeblust voelt. Belangrijk dus om activiteiten niet te overdrijven.

Schorpioen
23-10 t/m 21-11
Het kan zijn dat de Schorpioen heel andere dingen wil dan haar partner. Erover praten is lastig, want dan wordt alleen maar duidelijker dat jullie tegenover elkaar staan. Laat het (even) betijen en doe allebei – desnoods apart van elkaar – dingen waar jullie wel blij van worden. Op een gegeven moment ontdekken jullie vanzelf waar het compromis ligt.

Boogschutter
22-11 t/m 20-12
De Boogschutter heeft deze periode niet altijd het gevoel dat zij weet wat ze wil, het kan zomaar zo zijn dat zij naar haar leven kijkt en zich afvraagt: waar ben ik nou eigenlijk mee bezig? Soms zou de Boogschutter wel willen dat het leven simpeler was. Herkenbaar? Dan is dit de uitgelezen tijd om te kijken wat eraan kan worden gedaan.

Steenbok
21-12 t/m 19-1
Deze week is de Steenbok hard aan het werk. Dat is op zich niets bijzonders, want dat is wat Steenbokken doen. Maar deze week heb je de neiging om meer van jezelf te vragen dan goed is, terwijl het niet eens de gewenste resultaten oplevert. De kans is groot dat er te veel stress is. Tip: neem een paar dagen vrij, na wat ontspanning gaat alles beter.

Waterman
20-1 t/m 18-2
Wat de Waterman op dit moment doet, levert misschien geen bijdrage aan het grotere doel dat zij nastreeft, maar ze vindt het wél leuk. De boog hoeft niet altijd gespannen te zijn en je hoeft je niet altijd met grootse plannen bezig te houden. Het moet kunnen om een keer plezier te hebben, lekker op stap te gaan, of gewoon lekker te doen waar je zelf zin in hebt.

Vissen
19-2 t/m 20-3
Inmiddels voelen steeds meer Vissen zich energiek en optimistisch en er komt een zekere vastberadenheid over haar om te doen wat nodig is. De Vissen gelooft in zichzelf en in haar vermogen om datgene te doen (of te zeggen) wat de beste resultaten geeft. Laat je vooral niet afleiden of van je stuk brengen door anderen, de Vissen zit namelijk op de goede weg.

Ram
21-3 t/m 20-4
Hoe verder de Ram in de week komt, hoe prettiger zij zich gaat voelen. Zij krijgt meer en meer het gevoel dat zij in harmonie is: met zichzelf, maar ook met de omgeving. Wel kan daar eerst een pittig gesprek voor nodig zijn met iemand die de Ram na aan het hart ligt. Denk er daarbij om dat je de ander wel alle ruimte geeft om ook zijn zegje te doen.

Stier
21-4 t/m 20-5
Dit is een tijd waarin de Stier iemand zou kunnen ontmoeten met wie zij iets moois kan opbouwen, er hangt zelfs verliefdheid in de lucht! Al durft zij dat in eerste instantie niet meteen aan zichzelf toe te geven, laat staan dat zij haar gevoelens laat blijken. Gelukkig hóeft dat ook niet meteen. Neem de tijd en kijk eerst eens rustig hoe de gevoelens zich ontwikkelen.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

BEKIJK OOK DEZE VIDEO: Liefde- en passievlogger Guusje: “Zó voel je je elke dag sensueel.”

Voorspellingen door astroloog Renée Maas

Lees meer

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien