Elisabeth in Concert nu met € 10,- voordeel >

Horoscoop: voor de Kreeft komt er langzamerhand meer rust in de tent

Vanaf volgende week begint een periode waarin het tij de Ram meezit. Ook Vissen is positief: zij voelt zich fit én ziet ook resultaten van haar inspanningen.

Van 17 tot en met 23 juli 2017

Kreeft    
22-6 t/m 22-7
Voor een aantal Kreeften was de afgelopen periode intens. Er is veel gebeurd en de Kreeft heeft veel gedaan, maar zo langzamerhand komt er meer rust in de tent. Alles gaat in een rustiger tempo en hoe leuk sommige ervaringen ook zijn geweest, het is wel prettig om de tijd te krijgen om nu eerst eens alles een beetje te laten betijen.

Leeuw   
23-7 t/m 22-8
Aan het begin van de week kan de Leeuw wat ontevreden zijn. Als het niet meteen gaat zoals zij dat wil, kan er gemopperd worden. Gelukkig wordt de knop na een paar dagen weer omgedraaid en heeft zij weer oog voor al die dingen die wél goed gaan. En grappig genoeg kunnen er juist dan weer leuke dingen gebeuren, bijna alsof je wordt beloond voor het omzetten van de knop.

Maagd
23-8 t/m 22-9
Vanaf augustus zit het met de financiën van de Maagd weer goed, al is het deze laatste weken van juli is verstandig om niet te veel geld uit te geven. Prima als de Maagd zich op haar werk concentreert, want deze periode is het beter om geld te verdienen dan om het uit te geven.  Gelukkig beschikt u in deze tijd over veel energie en werklust én hebt u goede ideeën.

Weegschaal
23-9 t/m 22-10
Als er iemand in de omgeving van de Weegschaal is die je zorg nodig heeft, dan geeft zij die, en goed ook. Maar als dit al langere tijd gaande is, dan kan de Weegschaal zich soms gevangen voelen en de behoefte krijgen om meer tijd voor zichzelf te hebben. Dat is niet iets waar zij zich schuldig over zou hoeven voelen, maar een natuurlijke reactie waar best zo nu en dan aan toegegeven mag worden.

Schorpioen  
23-10 t/m 21-11
Werk kan de Schorpioen in deze tijd, meer dan anders, veel bevrediging geven. Worden er gesprekken met anderen gevoerd, dan heeft het haar voorkeur als die werkgerelateerd zijn. De Schorpioen heeft deze week geen geduld voor prietpraat. Laat je er dan ook niet toe overhalen om dit wel te doen, dat geeft alleen maar wrevel en dat voelen anderen op een gegeven moment ook.

Boogschutter 
22-11 t/m 20-12
Aan de ene kant is dit een tijd waarin de Boogschutter creatief is, aan de andere kant ontbreekt het haar aan zin om te werken. Het punt is: als zij tot prestaties wil komen, heeft zij niet genoeg aan inspiratie, maar is een beetje transpiratie net zo goed nodig. Kijk eens of er misschien tóch wat meer inspanning geleverd kan worden. Dat kan echt de moeite waard zijn.

Steenbok
21-12 t/m 19-1
Is de Steenbok de afgelopen tijd constructief bezig geweest, dan kan nu ontdekt worden of dit echt wat heeft opgeleverd, of dat al het werk voor niets is geweest. Aangezien de Steenbok iemand is die ernaar streeft om doelmatig en productief te zijn, zou de weegschaal wel eens naar de goede kant kunnen doorslaan: met een beetje geluk kan er rijk geoogst worden deze periode.

Waterman
20-1 t/m 18-2
In deze tijd heeft de Waterman te maken met een uitwisseling van ideeën met anderen. Daar kan zij veel aan hebben, áls zij er tenminste niet op uit is om anderen te overtuigen van het gelijk van haar ideeën. De Waterman is over het algemeen goed in staat om onbevooroordeeld naar anderen te luisteren: maak deze week vooral goed gebruik van dit talent.

Vissen 
19-2 t/m 20-3
Waarschijnlijk gaat de Vissen het vanaf volgende week wat rustiger aan doen. Misschien gaat zij dan wel met vakantie, maar deze week is nog even druk. Dat vindt de Vissen niet erg, want zij voelt zich fit én ziet ook resultaten van haar inspanningen. Wel belangrijk: zorg ervoor dat je straks niet helemaal gestrest met vakantie gaat. Neem nu dus ook al wat rust.

Ram
21-3 t/m 20-4
Vanaf volgende week begint een periode waarin het tij de Ram meezit. Nu al merkt zij dat mensen haar vriendelijker gezind zijn dan voorheen. Zij gunnen je wat en er hoeft minder hard geknokt worden om iets voor elkaar te krijgen. Neem ruim de tijd om met anderen te praten, grapjes te maken, naar hen te luisteren en aandacht te geven.

Stier 
21-4 t/m 20-5
De Stier heeft er zin in om lekker aan de slag te gaan. Stieren die afgelopen week of weken op vakantie waren, vinden het leuk om weer aan het werk te gaan. Stieren die vorige week niet zo waren opgeschoten als zij dat hadden gewild, hebben deze week de kans om met grote sprongen vooruit te komen. Je bent gefocust en in staat om van het werk een succes te maken.

Tweelingen 
21-5 t/m 21-6
De Tweelingen is vlot in de omgang, zij legt makkelijk contact en maakt snel een praatje. Deze week gaat dat nog makkelijker dan anders, de mensen met wie contact wordt gemaakt, vinden de Tweelingen aardig. Je uitstraling is deze periode ook wat zachter. En in combinatie met die sprankelende humor, zorgt dat ervoor dat u overal een graag geziene gast bent.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

BEKIJK OOK DEZE VIDEO: Hoe leer je je kinderen met geld omgaan? Gezinsvlogger Christien doet het zo!

Voorspellingen door astroloog Renée Maas

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien