Ontvang wekelijks de e-column van Manon (dochter Anne-Wil)

Zoek binnen:

Horoscoop: op liefdesgebied ziet het er goed uit voor de Stier

Voor de Tweelingen komt er een positieve week aan met spanning en gezelligheid en voor de Leeuw komt er een prettige verandering.

Van 20 tot en met 26 mei 2019

Advertentie

Tweelingen
21-5 t/m 21-6
Het wordt een leuke, spannende, opwindende, gezellige en bovenal positieve week voor de Tweelingen! Het tij zit mee, dat is duidelijk. Dat ervaar je aan het begin van de week misschien nog niet zo, maar gaandeweg wordt wel duidelijk dat je veel voor elkaar kunt krijgen.

Kreeft
22-6 t/m 22-7
De Kreeft wordt uitgedaagd om buiten haar comfortzone te treden. Dat vindt zij aanvankelijk niet prettig, maar op een gegeven moment ontdekt de Kreeft waartoe ze allemaal in staat is. Dat doet haar zelfvertrouwen goed én zorgt ervoor dat zij zichzelf overtreft.

Leeuw
23-7 t/m 22-8
Misschien was de Leeuw afgelopen tijd een beetje down, wat hangerig of verveelde zij zich. Het goede nieuws: er komt een prettige verandering aan voor de Leeuw. Daar knapt het humeur zienderogen van op, maar de kans is ook groot dat zij iets nieuws en heel bevredigends gaat doen.

Maagd
23-8 t/m 22-9
De afgelopen week was de Maagd lekker bezig. Kijk eens of je dat lekkere gevoel ook deze week kunt vasthouden. Dat lukt best, als je je maar niet te veel met anderen bemoeit. Vrijheid, blijheid! Dat vindt de Maagd zelf prettig, dus gun anderen dat ook.

Weegschaal
23-9 t/m 22-10
Hoezeer de meeste Weegschalen ook gericht zijn op willen samenwerken, het zit er deze week niet zo in. Je hebt met mensen te maken die nogal individualistisch zijn ingesteld, misschien zelfs ronduit egoïstisch, en daar is weinig aan te doen. Zorg er dus voor dat je gewoon lekker in uw eentje bezig bent.

Schorpioen
23-10 t/m 21-11
Waarschijnlijk voelt de Schorpioen zich onrustig. Zij wil van alles doen, maar vindt het niet makkelijk om de volgorde te bepalen waarin de dingen gedaan moeten worden en of het wel echtrelevant is. Precies wat belangrijk is voor een Schorpioen: zij wil weten of haar inspanningen wel nut hebben.

Boogschutter
22-11 t/m 20-12
De Boogschutter zou het met anderen aan de stok kunnen krijgen. Dat kan in eerste instantie heftig of onverwacht zijn, in tweede instantie zet het je aan het denken. Mensen kunnen je op een blinde vlek wijzen, waardoor je een aantal zaken in een ander licht gaat zien. Alles bij elkaar dus best constructief.

Steenbok
21-12 t/m 19-1
Het grootste deel van de week voelt de Steenbok zich heerlijk ontspannen en is zij in een opperbeste stemming. Wat anderen ook zeggen of doen, het brengt je niet van de wijs en je blijft gewoon jouw eigen gang gaan. Hooguit worden sommige ideeën of activiteiten een beetje aangepast.

Waterman
20-1 t/m 18-2
De afgelopen week werd de Waterman behoorlijk afgeleid van haar eigenlijke werk. Hoe leuk dat ook was, je begrijpt dat er vanaf deze week weer gewoon gewerkt moet worden. Dat vindt je jammer, want het allerliefst trek je samen met jouw vrienden op. Maar soms kan dat gewoon niet.

Vissen
19-2 t/m 20-3
De Vissen heeft deze week weinig geduld voor kletspraatjes. Ze is ambitieus en wil vooruitkomen, wat niet lukt door te veel afleiding. Toch kan zij, als ze wél de tijd neemt om het over koetjes en kalfjes te hebben, tussen de regels door aan belangrijke informatie komen.

Ram
21-3 t/m 20-4
Met de meeste mensen in de directe omgeving kan de Ram prima op-schieten. Er is genoeg te bepraten en zij luistert graag naar anderen. Toch kan de Ram later in de week botsen met iemand in de naaste omgeving. Zorg ervoor dat dit zo gauw mogelijk ongedaan wordt gemaakt.

Stier
21-4 t/m 20-5
Op liefdesgebied ziet het er veelbe-lovend uit voor de Stier! Een nieuw iemand ontmoet? Dan ben je de initiatiefnemer. Dat is verrassend, want meestal wacht de Stier liever af wat de ander doet. Die doortastendheid uit zich overigens ook op het werk en bij andere contacten.

Voorspellingen door Astroloog Renée Maas

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien