Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Horoscoop: de Weegschaal staat een doorbraak te wachten

Voor de Steenbok breekt een goede week aan om eens wat gevoelens met de partner te bespreken. In het leven van de Steenbok komt weer beweging en voor de Weegschaal ligt een doorbraak op de loer.

Van 23 tot en met 29 september 2019

Advertentie

Weegschaal
23-9 t/m 22-10
Sommige Weegschalen hebben de afgelopen tijd een gevoel van ‘vastzitten’ gehad. Dat gaat veranderen. Je kunt met een doorbraak te maken krijgen. Een nieuwe situatie waarbij je de vleugels kunt uitslaan om een nieuwe richting in te gaan. De kans is groot dat je bepaalde dingen binnenkort heel anders gaat aanpakken.

Schorpioen
23-10 t/m 21-11
Heb je jezelf de afgelopen week een beetje afgezonderd? Deze week vindt de Schorpioen het weer oké om mensen om zich heen te hebben. Je hebt duidelijke ideeën over wat er allemaal moet gebeuren en het is fijn te merken dat veel mensen graag willen meewerken.

Boogschutter
22-11 t/m 20-12

Aan het begin van de week misschien nog niet, maar vanaf woensdag heeft de Boogschutter een supergoed humeur. Niet alles wat je doet levert meteen wat op, maar dat kan je niets schelen. Je bent gewoon lekker bezig. En belangrijker misschien nog wel: je geniet van het gezelschap van de mensen.

Steenbok
21-12 t/m 19-1

Heb je een partner? Ga er dan in deze tijd niet te makkelijk van uit dat hij of zij altijd voor je klaarstaat. Je zult in elk geval ook iets moeten teruggeven, al is het maar extra aandacht of een luisterend oor. Het kan sowieso geen kwaad om samen eens uitgebreid over jullie eigen gevoelens te praten.

Waterman
20-1 t/m 18-2

Deze week komt er meer tijd om leuke dingen te doen. Waarschijnlijk heb je de laatste tijd zo vastgezeten in uw werk, dat het niet gemakkelijk is om eens vrij te nemen. De meeste Watermannen zijn plichtsgetrouw, dus dat kan in de weg zitten. Toch is het goed om wat afstand tot je werk te nemen.

Vissen
19-2 t/m 20-3

De Vissen heeft behoefte aan verandering. Je weet wel wat je niet meer wilt, maar wat daar dan voor in de plaats moet komen, dát is onduidelijk. Intussen ben je ongedurig. Dat straal je ook uit naar je omgeving. Ga mensen niet in de weg zitten, maar zorg ervoor dat zij jou helpen.

Ram
21-3 t/m 20-4

De Ram heeft zich weleens beter gevoeld. In deze tijd vind je al gauw dat de dingen tegenzitten. Het gaat inderdaad niet allemaal vanzelf, maar daar staat wel tegenover dat áls er iets lukt, je daar ook extra trots op kunt zijn. En dan is een beetje tegenwind ineens helemaal zo erg niet meer.

Stier
21-4 t/m 20-5

Mogelijk voel je je bij sommige mensen wat onzeker of kijk je tegen hen op. Dan heb je de neiging om jezelf onzichtbaar te maken. Maar dat is geen goed idee. De Stier heeft niet altijd in de gaten dat zijzelf ook iemand is die indruk op anderen maakt. Wees dus niet te verlegen of te bescheiden.

Tweelingen
21-5 t/m 21-6
Voor de Tweelingen loopt alles op rolletjes. Behalve wanneer een situatie vraagt om assertief optreden. Vanuit de behoefte om de sfeer goed te houden, kun je zaken ten onrechte over je kant laten gaan. Durf liever voor jezelf op te komen en vertel anderen heel rustig de waarheid.

Kreeft
22-6 t/m 22-7
De Kreeft staat voor een aantal keuzes. Het valt niet mee om knopen door te hakken. Je ziet overal de voordelen van, maar zodra je ergens voor wilt gaan, doemen meteen alle nadelen op. De argumenten van anderen helpen niet. Je  zult toch echt op je eigen gevoel moeten afgaan.

Leeuw
23-7 t/m 22-8
Ook deze week is het supergezellig voor de Leeuw. Het zal je zeker niet aan aandacht en gezelschap ontbreken. Toch is er ook de behoefte om wat meer op jezelf te zijn. Er komen nieuwe ideeën bij je naar boven, die je niet meteen wilt delen. Goed om daar eerst eens rustig over na te denken.

Maagd
23-8 t/m 22-9
Is er een ambitieus project waar je over denkt om mee aan de slag te gaan? Wacht niet te lang, anders is die kans misschien voorbij. De Maagd speelt graag op zeker, maar lang aarzelen brengt het risico met zich mee dat anderen je voor zijn. Dat zou jammer zijn, want de tijd is nu gunstig.

Voorspellingen door Astroloog Renée Maas.

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien