Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

In dít hotel zijn mannen niet welkom (en dit is waarom)

Hoe heerlijk het gezinsleven ook is: stiekem droomt iedere vrouw er wel eens van om even weg te zijn van alle hectiek thuis, de was, de drukte, de kinderen en de partner. En dát is tegenwoordig een fluitje van een cent.

Er is namelijk een women only hotel geopend.

Advertentie

Het ultieme ontspanningsoord
Een zwembad, geen hectiek en een zonovergoten eiland. Dat klinkt als de droom van iedere vrouw. Bij Som Dona op het Spaanse eiland Mallorca namen ze dat heel letterlijk en creëerden ze het ultieme ontspanningsoord, alleen voor vrouwen. Iedere dame vanaf 14 jaar is hier welkom om met vriendinnen te komen relaxen vanaf zo’n 85 euro per nacht.

To do-lijstje
“Comfort, ontspanning, kunst, gezondheid en Mediterrane smaak”, dat is wat het hotel volgens de website te bieden heeft. Alles wat hier op je to do-lijstje mag staan is jezelf laten neerploffen aan het zwembad onder het genot van een cocktail. Ook kun je genieten van talloze schoonheidsbehandelingen. Of je maakt een zorgeloze wandeling door de rotsachtige omgeving of langs de uitgestrekte stranden.

Een lust voor het oog
En niet alleen voor de geest is er iets. Het oog wil ook wat. Spierwitte ligbedden, roze kussens, knalgroene palmbladeren en een azuurblauwe zee. Als dát niet de perfecte manier is om even te ontsnappen aan het alledaagse…

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: Som Dona Hotel. Beeld: iStock.

Meghan trekt haar eigen plan: een royal maar dan in ‘nieuwe stijl’

Meghan Markle

Premium

2019 was een bewogen jaar voor de hertogin van Sussex. Hoogtepunt was de geboorte van Archie, dieptepunt de vernederende publicaties in tabloids over de relatie met haar vader. Hoe dan ook, met opgeheven hoofd en hand in hand met Harry bewees ze een ‘royal nieuwe stijl’ te zijn.

Het is voor alle partijen – Buckingham Palace, royal fans, critici, de media – nog altijd wennen: een zelfverzekerde,
eigenwijze nieuwe royal als Meghan, de hertogin van Su

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien