Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Goed nieuws voor kerstliefhebbers: dit jaar ook in ons land een gigantische wintermarkt

Ben je dol op kerstmarkten? Dan hebben we goed nieuws! In de Rai in Amsterdam komt dit jaar een reusachtige kerstmarkt. 

De Amsterdamse Winterparade is gebaseerd op de kerstmarkten uit Londen en New York, dus dat belooft een heel spektakel te worden.

Advertentie

Winterse pret
En het wordt groots aangepakt. Zo komt er een schaatsbaan van alleen 700 vierkante meter, een kerstbioscoop, een winterdisco met dj’s en muzikanten, gezellige eetkraampjes (inclusief schnaps en glühwein) en een reusachtig winterplein. En dan hebben we het nog niet eens over het reuzenrad en de jacuzzi’s…

Jong en oud
Het winterfeest is er voor jong en oud en zowel overdag als ’s avonds is er van alles te doen. Het kerstfestijn zal plaatsvinden van 22 december tot en met 1 januari in de Rai Amsterdam. Een kaartje voor de markt kost 8,50 euro.

De leukste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Parool.nl. Beeld: iStock.

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien