Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Dit kun je het best doen tijdens de laatste volle maan van 2019

De laatste volle maan van 2019 vindt donderdagavond 12 december plaats. Astrologen zijn in rep en roer, want mamma mia, wat wordt die krachtig.

Maar wat gaan we er dan precies van merken?

Advertentie

Slecht slapen en ruziën 
Volgens de astrologie kan de maan veel invloed op je hebben, mentaal én fysiek. Als het volle maan is, zou die invloed dubbel zo sterk zijn. Niet gek als je de afgelopen paar dagen onrustig bent en niet lekker in je vel zit. In die fase vóór de volle maan, worden je emoties volgens astrologen al extra naar boven gehaald. En daardoor kun je slecht gaan slapen, intens dromen of bijvoorbeeld veel ruziën. En helaas houdt dat ook een paar dagen ná de volle maan aan.

Goed en slecht nieuws
Dat het de laatste volle maan van het jaar is, werkt volgens sommige astrologen zowel in je voor- als nadeel. Het slechte nieuws, is dat dit volgens hen de meest krachtige volle maan van het jaar is, dus zet je maar schrap voor een rollercoaster aan emoties. Het voordeel daarvan, is dat je 2020 met een compleet schone lei kunt beginnen. Vooral mentaal. Zie het als hét moment om te reflecteren op je leven. Waar ben je blij mee? Wat zou je graag anders willen in 2020?

Dit kun je het best doen tijdens de volle maan
De wereld staat gelukkig niet stil als het volle maan is. Gewoon doorgaan met je avondlijke bezigheden, dus. Maar volgens Happinez, zijn er een aantal dingen die je op een volle maan-avond júist moet doen. Naast reflecteren op je leven, dus. Bijvoorbeeld afspreken met vriendinnen of vrijen met je geliefde. Juist omdat je emoties zo hevig zijn, ervaar je die momenten misschien nu als nóg fijner. Een heel gevaarlijke en totaal niet bewezen bewering vanuit de astrologie, is dat je tijdens de volle maan een grotere kans zou hebben om zwanger te worden. En geloof je in de werking van kristallen? Dan is dit het uitgelezen moment om die ‘op te laden’ onder het maanlicht.

Fijne volle maan, allemaal!

Hoe gaaf is deze maanlamp?

Spiritueel vlogger Manon geeft advies over hoe je jezelf het best fouten kunt vergeven: 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Happinez, Cosmopolitan. Beeld: iStock 

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien