Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Op déze leeftijd verlies je als vrouw het makkelijkst wat gewicht

Wie graag wil afvallen wéét: het is geen peulenschil. 

Want wat je soms ook doet; sporten, gezond eten, het wil niet altijd lukken om resultaten te boeken.

Advertentie

Minder nodig
Nou, dat kan weleens te maken hebben met je leeftijd. Uit onderzoek van dieetbedrijf Forzadiet blijkt dat jonge vrouwen van 25 jaar het makkelijkst afvallen. Vóór die leeftijd kon je eigenlijk alles naar binnen mikken en nog altijd geen gram aankomen. Maar vanaf die leeftijd heeft je lichaam eigenlijk 200 calorieën minder nodig per dag. Dus als je hetzelfde blijft eten zoals je doet, dan kom je automatisch aan. Ai, is dát even vals.

Gemeen
En waarom het verder een gouden jaar is, wat betreft afvallen? Rond je 25ste heb je nog relatief vrij veel vrije tijd. Tijdens een studie is er genoeg tijd over om te sporten dus en dat doen ook veel vrouwen rond die leeftijd. Je hebt een actief leven met uitgaan en dansen, ook dát zie je terug in je figuur. Als je de 30 bent gepasseerd, wordt het steeds lastiger om een kilootje kwijt te raken.

En ja, wij vrouwen doen er dan álles aan om hier en daar een vetrolletje minder te hebben. Als we 40 jaar zijn hebben we gemiddeld 14 verschillend diëten geprobeerd.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Daily Mail. Beeld: iStock

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien