Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Unieke ervaring: uit eten in het Libelle pop-uprestaurant midden op de Veluwe!

Uit eten gaan hoeft niet gelijk te betekenen dat je voornemens om gezond te eten de prullenbak in gaan. Tenminste, niet als het aan Libelle ligt. Vanaf 9 februari opent het Libelle pop-uprestaurant namelijk zijn deuren op de Veluwe.

Daar kun je terecht voor heel veel gezelligheid én een vullend viergangendiner.

Advertentie

Een hele ervaring
Vanaf het verzamelpunt ’t Buitenhuisje maken de gasten een wandeling naar de betoverende locatie van het diner: midden op de Veluwe. In een outdoortent branden de kaarsen, is een lange tafel gedekt en hangt een gezellige sfeer. Een unieke ervaring!

Plekje aan de lange tafel
In een stoere ingerichte outdoortent is op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond voor 28 gasten plek aan de lange tafel. Er wordt een verrukkelijk en verantwoord viergangenmenu gekookt door koks van het Van der Valk Hotel Apeldoorn en dat is inclusief heerlijke drankjes (en natuurlijk een glaasje wijn als je dat liever wilt, ook inclusief).

Viergangenmenu
Het menu is verantwoord, supergezond en bevat slechts 1000 calorieën.

Carpaccio van gele biet met bietenflensjes gevuld met geitenkaas, groentes en kiemen
***
Pastinaak-amandelsoep
***
Gado gado met quinoa, tofu en een spies van gegrilde halloumni en pompoen
***
Cranberry-yoghurt cakeje

Unieke kans
Het Libelle Lijnt Lekker pop-up restaurant is te reserveren van  16 t/m 17 februari, 23 t/m 24 februari en 1 t/m 3 maart 2018 en telt 28 couverts per avond. Het vaste menu kost € 50,- all inclusive per persoon. Snel boeken is aan te raden en kan via info@vandervalkapeldoorn.nl of 055-541 44 55.
Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien